دانلود کتاب A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game (به فارسی: راهنمای کنسرو کردن، انجماد، پخت و تقویت سیگار کشیدن گوشت، ماهی و آمپر؛ بازی) نوشته شده توسط «Wilbur F. Eastman»
اطلاعات کتاب راهنمای کنسرو کردن، انجماد، پخت و تقویت سیگار کشیدن گوشت، ماهی و آمپر؛ بازی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Storey Publishing LLC
نویسنده: Wilbur F. Eastman
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 192
حجم فایل: 20.99 مگابایت
کد کتاب: 1580174574 , 9781580174572
توضیحات کتاب راهنمای کنسرو کردن، انجماد، پخت و تقویت سیگار کشیدن گوشت، ماهی و آمپر؛ بازی
این راهنمای بیمعنی برای کنسرو کردن، انجماد، پخت و دود کردن گوشت، ماهی و بازی به زبانی ساده، آموزنده و روزمره نوشته شده است. ویرایش سوم این پرفروش دائمی به طور کامل اصلاح و به روز شده است تا با آخرین دستورالعمل های بهداشت و ایمنی USDA مطابقت داشته باشد. شامل ده ها دستور العمل خوشمزه برای گوشت گاو خانگی، پمیکان، گوشت چرخ کرده گوزن، گوشت گاو ذرت، جیپکلت (گوشت خوک پخته شده به سبک آلمانی)، بیکن، بیکن کانادایی، سوسیس دودی، لیورورست، بولونیا، پپرونی، ماهی چودر، بوقلمون پخته شده، و انواع مختلف از ژامبون روشهای خوشمزه ترشی کردن چنار، ماهی، گوشت گاو، گوشت خوک و صدف را بیاموزید. یک منبع عالی برای هر کسی که عاشق گوشت است اما از استروئیدها و مواد شیمیایی موجود در محصولات تجاری متنفر است.
دانلود کتاب «راهنمای کنسرو کردن، انجماد، پخت و تقویت سیگار کشیدن گوشت، ماهی و آمپر؛ بازی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.