آشپزی

اولین دوره در پنیر: فروشگاه پنیر بدفورد

A First Course in Cheese: Bedford Cheese Shop

دانلود کتاب A First Course in Cheese: Bedford Cheese Shop (به فارسی: اولین دوره در پنیر: فروشگاه پنیر بدفورد) نوشته شده توسط «Kamin – Charlotte – McElroy – Nathan»


اطلاعات کتاب اولین دوره در پنیر: فروشگاه پنیر بدفورد

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Race Point Publishing

نویسنده: Kamin – Charlotte – McElroy – Nathan

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 224 / 227

حجم فایل: 35.91 مگابایت

کد کتاب: 1631061313 , 9781631061318

توضیحات کتاب اولین دوره در پنیر: فروشگاه پنیر بدفورد

چه مبتدی باشید و چه خود را خبره بدانید، اولین دوره آموزشی پنیرفروشی بدفورد هر آنچه را که در مورد نحوه انتخاب، طعم، جفت کردن و لذت بردن از پنیر نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد. انواع پنیرهای غنی، خوشمزه و متنوع از سراسر جهان. با تصاویر خیره کننده در سرتاسر، یاد خواهید گرفت:

– علم فرآیند پنیرسازی.

– بسیاری از انواع مختلف و بهترین انواع پنیرهای موجود، از چدار، گودا، موزارلا، شور و موارد دیگر

– چگونه می توان پنیر را با نوشیدنی ها و سایر غذاها به بهترین نحو جفت کرد

– محیط های مختلف پیری و دلیل اهمیت آنها برای دوستداران پنیر

– ابزارهای تجارت و یادداشت های نگهداری مناسب

– دستور العمل های خوشمزه برای پنیرهای سخت و نرم به طور یکسان

– اطلاعات دقیق در مورد مناطق، ترکیب، و موارد دیگر

هنگامی که این اولین دوره را گذرانده اید، دیگر هرگز از انتخاب گسترده پنیرفروشان محلی خود احساس ترس نخواهید کرد، زیرا به این آگاهی مجهز شده اید که می خواهید با پنیر عالی در دست به خانه بروید.


Whether you are a beginner or consider yourself a connoisseur, the Bedford Cheese Shop’s A First Course in Cheese provides you with everything you need to know about how to choose, taste, pair, and enjoy the rich, delicious, and varied types of cheeses from around the world. With stunning imagery throughout, you’ll learn:

– The science of the cheese-making process.

– The many different and best types of cheeses available, from cheddar, gouda, mozzarella, chèvre and more

– How to best pair cheese with beverages and other foods

– The different aging environments and why they matter to a cheese lover

– Tools of the trade and proper storage notes

– Delicious recipes for hard and soft cheeses alike

– Detailed information about regions, composition, and much more

Once you’ve taken this first course, you will never feel intimidated by the vast selection at your local cheesemonger again, as you are armed with the knowledge that you’re going to walk home with the perfect cheese in hand.

دانلود کتاب «اولین دوره در پنیر: فروشگاه پنیر بدفورد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید