دانلود کتاب The Winter Harvest Handbook: Year Round Vegetable Production Using Deep Organic Techniques and Unheated Greenhouses (به فارسی: راهنمای برداشت زمستان: تولید سبزیجات در تمام طول سال با استفاده از تکنیکهای ارگانیک عمیق و گلخانههای گرم نشده) نوشته شده توسط «Eliot Coleman – Barbara Damrosch»
اطلاعات کتاب راهنمای برداشت زمستان: تولید سبزیجات در تمام طول سال با استفاده از تکنیکهای ارگانیک عمیق و گلخانههای گرم نشده
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Chelsea Green Publishing
نویسنده: Eliot Coleman – Barbara Damrosch
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 264
حجم فایل: 19.43 مگابایت
کد کتاب: 1603580816 , 9781603580816
توضیحات کتاب راهنمای برداشت زمستان: تولید سبزیجات در تمام طول سال با استفاده از تکنیکهای ارگانیک عمیق و گلخانههای گرم نشده
انتخاب غذای ارگانیک تولید شده محلی یک روند زندگی پایدار است که در سرتاسر آمریکای شمالی وجود دارد. الیوت کلمن، کارشناس مشهور کشاورزی، با کتاب The New Organic Grower که 20 سال پیش منتشر شد، به شروع این جنبش کمک کرد. او همچنان به پیشروی خود ادامه میدهد و محدودیتهای فصل برداشت را در حین کار در مزرعه ارگانیک مشهور جهانی خود در هاربرساید، مین، تحت فشار قرار میدهد.
اکنون، با کتاب جدید مورد انتظارش، کتاب راهنمای برداشت زمستان، هر کسی می تواند به تجربه ای که به سختی به دست آورده است دسترسی داشته باشد. باغبانان و کشاورزان میتوانند از روشهای نوآورانه و بسیار موفقی که کلمن در این کتابچه راهنمای جامع توصیف میکند برای پرورش محصولات در سردترین زمستانها استفاده کنند.
با تکیه بر تکنیکهایی که صدها هزار کشاورز و باغبان از The New Organic استفاده کردند. این کتاب جدید بر روی رشد محصولات با طراوت و کیفیت بینظیر در گلخانههای پلاستیکی متحرک بدون حرارت یا در برخی موارد با حداقل گرمایش کمتر تمرکز دارد.
کلمن جزئیات واضح و مختصری را در مورد گلخانه ارائه میکند. ساخت و ساز و نگهداری، برنامه های کاشت، مدیریت محصول، شیوه های برداشت، و حتی روش های بازاریابی در این راهنمای کامل، دقیق و مصور آمده است. خوانندگان به تمام تکنیک هایی دسترسی دارند که ثابت کرده اند محصولات با کیفیت بالاتر را در مزرعه خود کلمن تولید می کنند.
تحقیق و آزمایش پر زحمت او با بیش از 30 محصول مختلف برای کشاورزان کوچک، صاحبان خانه و با تجربه ارزشمند خواهد بود. باغبانان خانگی که به دنبال گسترش فصول تولید خود هستند.
یک مدافع پرشور برای احیای کشاورزی پایدار در مقیاس کوچک، کلمن یک مدل عملی برای عرضه محصولات تازه و محلی در طول فصل زمستان، حتی در شرایط آب و هوایی ارائه می دهد. در جایی که عقل متعارف می گوید که “فقط نمی توان انجام داد.”
Choosing locally grown organic food is a sustainable living trend that’s taken hold throughout North America. Celebrated farming expert Eliot Coleman helped start this movement with The New Organic Grower published 20 years ago. He continues to lead the way, pushing the limits of the harvest season while working his world-renowned organic farm in Harborside, Maine.
Now, with his long-awaited new book, The Winter Harvest Handbook, anyone can have access to his hard-won experience. Gardeners and farmers can use the innovative, highly successful methods Coleman describes in this comprehensive handbook to raise crops throughout the coldest of winters.
Building on the techniques that hundreds of thousands of farmers and gardeners adopted from The New Organic Grower and Four-Season Harvest, this new book focuses on growing produce of unparalleled freshness and quality in customized unheated or, in some cases, minimally heated, movable plastic greenhouses.
Coleman offers clear, concise details on greenhouse construction and maintenance, planting schedules, crop management, harvesting practices, and even marketing methods in this complete, meticulous, and illustrated guide. Readers have access to all the techniques that have proven to produce higher-quality crops on Coleman’s own farm.
His painstaking research and experimentation with more than 30 different crops will be valuable to small farmers, homesteaders, and experienced home gardeners who seek to expand their production seasons.
A passionate advocate for the revival of small-scale sustainable farming, Coleman provides a practical model for supplying fresh, locally grown produce during the winter season, even in climates where conventional wisdom says it “just can’t be done.”

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.