دانلود کتاب Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition, Ten-Volume Set, Second Edition (به فارسی: دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، مجموعه ده جلدی، چاپ دوم) نوشته شده توسط «Benjamin Caballero – Paul Finglas – Luiz Trugo»
اطلاعات کتاب دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، مجموعه ده جلدی، چاپ دوم
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Benjamin Caballero – Paul Finglas – Luiz Trugo
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 6406
حجم فایل: 85.54 مگابایت
کد کتاب: 012227055X , 9780122270550
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، مجموعه ده جلدی، چاپ دوم
دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، ویرایش دوم، نسخه ای به طور گسترده اصلاح شده، توسعه یافته و به روز شده از دایره المعارف موفق هشت جلدی علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه (1993) است. این نسخه جدید شامل ده جلد است و پوشش جامعی از زمینه های علوم غذایی، فناوری غذایی و تغذیه ارائه می دهد. هر مقاله در پوشش خود کامل است، نوشته مختصر و سرراست است، و کار بهترین خلاصه و نتیجهگیری در مورد هر موضوع را به خواننده ارائه میدهد. دایره المعارف آسان برای استفاده، به دقت سازماندهی شده و از دیدگاهی واقعا بین المللی نوشته شده است، دایره المعارف یک ابزار مرجع ارزشمند است. یک آیتم ضروری در قفسه کتاب برای هر دانشمند یا نویسنده ای که در زمینه غذا و تغذیه کار می کند. * حاوی بیش از 1000 مقاله که تمام زمینه های علوم غذایی و تغذیه را پوشش می دهد * ویرایش و نوشته شده توسط یک گروه بین المللی برجسته از ویراستاران و مشارکت کنندگان * شامل لیست های “مطالعه بیشتر” در پایان هر مقاله * فهرست موضوعی کامل موجود در یک جلد * گسترده ارجاع متقابل* بسیاری از شکل ها و جداول متن را با یک صفحه رنگی در هر جلد نشان می دهند.
دانلود کتاب «دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، مجموعه ده جلدی، چاپ دوم»