دانلود کتاب HOME BUTCHER: simple, modern techniques for processing beef, lamb, sheep & goat, pork,… poultry & fowl, rabbit, venison & other game (به فارسی: قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها) نوشته شده توسط «Fraioli – James O»
اطلاعات کتاب قصاب خانگی: تکنیک های ساده و مدرن برای پردازش گوشت گاو، بره، گوسفند و بز، گوشت خوک،… مرغ و مرغ، خرگوش، آهو و سایر بازی ها
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Skyhorse Publishing;W W Norton
نویسنده: Fraioli – James O
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
حجم فایل: 20.97 مگابایت
کد کتاب: 1510745807 , 9781510745803
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)