تاریخ

جشن Mycenaean (HESPERIA)

The Mycenaean Feast (HESPERIA)

دانلود کتاب The Mycenaean Feast (HESPERIA) (به فارسی: جشن Mycenaean (HESPERIA)) نوشته شده توسط «James C. Wright»


اطلاعات کتاب جشن Mycenaean (HESPERIA)

موضوع اصلی: تاریخ – تاریخ باستان

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: American School of Classical Studies

نویسنده: James C. Wright

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 172 / 226

حجم فایل: 28.30 مگابایت

کد کتاب: 0876619510 , 9780876619513

توضیحات کتاب جشن Mycenaean (HESPERIA)

مصرف رسمی و گسترده مقادیر زیادی غذا و نوشیدنی یکی از ویژگی‌های بسیاری از جوامع است، اما استخراج شواهد برای جشن گرفتن از سوابق باستان‌شناسی تا همین اواخر مشکل‌ساز بوده است. اکنون تکنیک‌های جدید تحلیل علمی با پیچیدگی نظری بیشتر ترکیب می‌شوند تا نور جدید و هیجان‌انگیزی بر این رویه اجتماعی آشکار بتابانند. این مجموعه مقالات که به‌عنوان شماره ویژه (73:2) مجله هسپریا نیز منتشر شده است، به بررسی شواهد غنی برای شخصیت جشن میکنی می‌پردازد. در حالی که بسیاری از شواهد مورد بحث از کاخ نستور در نزدیکی پیلوس آمده است، نویسندگان همچنین مطالب جدیدی از تسونگیزا در نزدیکی Nemea و سایر مکان‌های عصر برنز در سرزمین اصلی یونان و کرت ارائه می‌کنند. شواهد متنی (از لوح‌های خط B) برای جمع‌آوری مواد خام، و ذخیره‌سازی تجهیزات، با بحث‌های مربوط به مجموعه‌های جانوری و مصنوعات به جا مانده از جشن‌ها تکمیل می‌شود. مقاله‌های سفارشی ویژه، با مقایسه آن با فعالیت‌های معاصر در قبرس و کرت مینوی، رویه میسینی را در چارچوب قرار می‌دهند، در حالی که فصل آخر برنز را با یونان عصر آهن مقایسه می‌کند، به‌ویژه همانطور که از دریچه حماسه هومری دیده می‌شود. در حالی که این جلد ادعا نمی‌کند که بررسی جامعی از مراسم جشن گرفتن است، با این وجود، مجموعه‌ای غنی و مفصل از شواهد، از منابع مختلف، برای مصرف آشکار در دوره میسنی ارائه می‌کند. علاوه بر این که خواندن اصلی برای ماقبل تاریخ‌دانان اژه است، برای دانشجویان فرهنگ یونانی بعدی، انسان‌شناسان و سایر دانشمندان علاقه‌مند به جنبه‌های اجتماعی گسترده‌تر خوردن و آشامیدن نیز جالب خواهد بود.


The large-scale, formal consumption of huge quantities of food and drink is a feature of many societies, but extracting evidence for feasting from the archaeological record has, until recently, been problematic. Now new techniques of scientific analysis are being combined with greater theoretical sophistication to shed exciting new light on this conspicuous social practice. This collection of essays, also published as a special issue (73:2) of the journal Hesperia, investigates the rich evidence for the character of the Mycenaean feast. While much of the evidence discussed comes from the Palace of Nestor near Pylos, the authors also present new material from Tsoungiza near Nemea, and from other Bronze Age sites on mainland Greece and Crete. Textual evidence (from Linear B tablets) for the collection of raw materials, and the stocktaking of equipment, is complemented by discussions of the faunal and artifactual assemblages feasts left behind. Specially commissioned papers put Mycenaean practice in context by comparing it to contemporary activities on Cyprus and in Minoan Crete, while a final chapter compares Bronze with Iron Age Greece, especially as seen through the lens of Homeric epic. While not claiming to be a comprehensive survey of the practice of feasting, this volume offers, nonetheless, a rich and detailed collection of evidence, from a variety of sources, for conspicuous consumption in the Mycenaean period. As well as being core reading for Aegean prehistorians, it will be of interest to students of later Greek culture, anthropologists, and other scholars interested in the wider social aspects of eating and drinking.

دانلود کتاب «جشن Mycenaean (HESPERIA)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید