دارو

شیمی طعم قهوه

Coffee Flavor Chemistry

دانلود کتاب Coffee Flavor Chemistry (به فارسی: شیمی طعم قهوه) نوشته شده توسط «Ivon Flament»


اطلاعات کتاب شیمی طعم قهوه

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Ivon Flament

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 410

حجم فایل: 28.54 مگابایت

کد کتاب: 0471720380 , 9780471720386

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیمی طعم قهوه

این اولین بررسی جامع شیمی طعم قهوه به طور کامل به اجزای طعم اختصاص دارد و اهمیت تکنیک های تحلیلی را برای کنترل کیفیت برداشت، برشته کردن، تهویه و توزیع غذاها نشان می دهد.* مرجعی برای متخصصان قهوه و مقدمه ای بر طعم ارائه می دهد. شیمی برای افراد غیرمتخصص* نویسنده یک شیمیدان محقق با Firmenich SA، یکی از معدود شرکت های عطر و طعم و عطر بزرگ در جهان است* حاوی جدیدترین مراجع (تا سال 2001) برای شناسایی مواد فرار رایحه قهوه سبز و بو داده است.


This, the first comprehensive review of coffee flavor chemistry is entirely dedicated to flavor components and presents the importance of analytical techniques for the quality control of harvesting, roasting, conditioning and distribution of foods.* Provides a reference for coffee specialists and an introduction to flavor chemistry for non-specialists* The author is a research chemist with Firmenich SA, one of the few great flavor and fragrance companies in the world* Contains the most recent references (up to 2001) for the identification of green and roasted coffee aroma volatiles

دانلود کتاب «شیمی طعم قهوه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید