دانلود کتاب Coffee Flavor Chemistry (به فارسی: شیمی طعم قهوه) نوشته شده توسط «Ivon Flament»
اطلاعات کتاب شیمی طعم قهوه
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Ivon Flament
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 410
حجم فایل: 28.54 مگابایت
کد کتاب: 0471720380 , 9780471720386
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیمی طعم قهوه
این اولین بررسی جامع شیمی طعم قهوه به طور کامل به اجزای طعم اختصاص دارد و اهمیت تکنیک های تحلیلی را برای کنترل کیفیت برداشت، برشته کردن، تهویه و توزیع غذاها نشان می دهد.* مرجعی برای متخصصان قهوه و مقدمه ای بر طعم ارائه می دهد. شیمی برای افراد غیرمتخصص* نویسنده یک شیمیدان محقق با Firmenich SA، یکی از معدود شرکت های عطر و طعم و عطر بزرگ در جهان است* حاوی جدیدترین مراجع (تا سال 2001) برای شناسایی مواد فرار رایحه قهوه سبز و بو داده است.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.