دانلود کتاب Mycotoxins and Food Safety (به فارسی: مایکوتوکسین ها و ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «J. David Miller (auth.) – Jonathan W. DeVries – Mary W. Trucksess – Lauren S. Jackson (eds.)»
اطلاعات کتاب مایکوتوکسین ها و ایمنی مواد غذایی
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer US
نویسنده: J. David Miller (auth.) – Jonathan W. DeVries – Mary W. Trucksess – Lauren S. Jackson (eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 295 / 290
حجم فایل: 33.62 مگابایت
کد کتاب: 0306467801 , 9780306467806
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مایکوتوکسین ها و ایمنی مواد غذایی
مایکوتوکسینها، از یونانی “mukes” که به قارچها یا کپکهای لجن اطلاق میشود و سم از لاتین “toxicum” که به سمی برای تیر اشاره میکند، شهرت خود را به دلیل مضر بودن بالقوه برای سلامت و رفاه موجودات مصرفکننده به دست آوردهاند. چه حیوان باشد چه انسان متأسفانه، مایکوتوکسین ها یک عامل همه جا حاضر در چرخه زندگی طبیعی گیاهان تولید کننده غذا هستند. به این ترتیب، کنترل تأثیر بالقوه مایکوتوکسین ها بر ایمنی مواد غذایی به شدت به تجزیه و تحلیل و بررسی های دقیق و به دنبال آن جداسازی کالاها و استفاده محدود یا رفع آلودگی از طریق پردازش متکی است. هدف این کتاب ارائه جامع ترین و جدیدترین اطلاعات در مورد مایکوتوکسین ها و اطمینان از ایمنی مواد غذایی است. فصلهای ارائهشده در کتاب، موضوعات متنوعی از وقوع و تأثیر، تجزیه و تحلیل، کاهش از طریق پردازش و اصلاح نباتات، ارزیابیهای سمشناسی و ایمنی تا دیدگاههای نظارتی را منعکس میکنند. نویسندگان طیفی از دیدگاه های بین المللی را نشان می دهند.
Mycotoxins, from the Greek “mukes” referring to fungi or slime molds and toxin from the Latin “toxicum” referencing a poison for arrows, have earned their reputation for being potentially deleterious to the health and well being of a consuming organism, whether it be animal or human. Unfortunately, mycotoxins are a ubiquitous factor in the natural life cycle of food producing plants. As such, control of the potential impact of mycotoxins on food safety relies heavily upon accurate analysis and surveys followed by commodity segregation and restricted use or decontamination through processing. The purpose of this book is to provide the most comprehensive and current information on the topic of mycotoxins and assuring food safety. Chapters represented in the book reflect such diverse topics ranging from occurrence and impact, analysis, reduction through processing and plant breeding, toxicology and safety assessments to regulatory perspectives. Authors represent a range of international perspectives.
دانلود کتاب «مایکوتوکسین ها و ایمنی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.