میکروبیولوژی

پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology (2nd Ed)

دانلود کتاب Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology (2nd Ed) (به فارسی: پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan and Timothy P. Guinee (Eds.)»


اطلاعات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – میکروبیولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Aspen Publishers

نویسنده: Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan and Timothy P. Guinee (Eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 1 / 579

حجم فایل: 85.67 مگابایت

کد کتاب: 0122636538 , 9780122636530

نوبت چاپ: 2nd ed

دانلود کتاب «پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید