دانلود کتاب America’s Test Kitchen. The new family cookbook : all-new edition of the best-selling classic with 1,100 new recipes (به فارسی: آشپزخانه آزمایشی آمریکا. کتاب آشپزی خانواده جدید: نسخه کاملاً جدید کتاب کلاسیک پرفروش با 1100 دستور پخت جدید) نوشته شده توسط «America's Test Kitchen»
اطلاعات کتاب آشپزخانه آزمایشی آمریکا. کتاب آشپزی خانواده جدید: نسخه کاملاً جدید کتاب کلاسیک پرفروش با 1100 دستور پخت جدید
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Boston Common Press;America’s Test Kitchen
نویسنده: America’s Test Kitchen
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 878
حجم فایل: 72.65 مگابایت
کد کتاب: 1936493853 , 9781936493852
نوبت چاپ: All-new edition
توضیحات کتاب آشپزخانه آزمایشی آمریکا. کتاب آشپزی خانواده جدید: نسخه کاملاً جدید کتاب کلاسیک پرفروش با 1100 دستور پخت جدید
تیم آشپزخانه آزمایشی بیش از یک سال را صرف بازسازی کتاب آشپزی کلاسیک خانوادگی کلاسیک ما کرد و به تلاش خود برای ایجاد بهترین نسخه کامل از دستور العمل هایی که همه روی آنها حساب می کنند ادامه دادند. کتاب آشپزی جدید خانواده آزمایشی آمریکا شامل بیش از 1100 دستور العمل جدید همراه با عکاسی جدید و یک بسته کاملاً جدید است. نتیجه یک ابزار جامع اما قابل دسترس است که هر آشپزی برای سالهای آینده آن را در آشپزخانه میخواهد.
بسته: این نسخه جدید جلد گالینگور (به جای حلقهدار) است و دارای طراحی تازه با چهار عکاسی رنگی از غذا در سراسر و با 888 صفحه، حتی بزرگتر و جامعتر از نسخه اصلی است.
1100 دستور غذای بدون خطا: دستور العملهای جدید مانند مرغ کباب شب هفتگی (که در فر در تابه از قبل گرم شده کباب میشود)، گوشت گاو آهسته بوداده (نمک کردن) یک کباب دور چشم، تفت دادن آن، و سپس برشته کردن آن در یک اجاق بسیار کم، این برش مقرون به صرفه را لطیف و آبدار می کند)، و خمیر پای بدون خطا (ما مقداری از آب را با ودکا جایگزین می کنیم) نشان دهنده کار برجسته ای است که در 10 سال گذشته انجام شده است. در آشپزخانه آزمایشی دستور العمل های جدید مانند کلم پیچ و پستو تخمه آفتابگردان به روز رسانی های تازه تری از غذاهای کلاسیک هستند. در این ترکیب دستور العمل های بیشتری با استفاده از غلات (همه چیز از فاررو گرفته تا کینوآ) و همچنین خوراکی های گیاهی وجود دارد.
آموزش ها را بیاموزید: در سرتاسر کتاب 60 آموزش مصور برای دستور العمل ها و تکنیک های اصلی وجود دارد که آشپزخانه آزمایشی به همه فکر می کند. باید به چیزهایی مانند درست کردن سس ماهی تابه، حکاکی کردن مرغ، درست کردن کیش کلاسیک یا کباب قابلمه ای، یا توفو سرخ کردنی تسلط داشته باشید. این ویژگیهای گام به گام مهارتهای آشپزی را تقویت میکند و اسرار آشپزخانه آزمایشی برای طعم بهتر غذا را آموزش میدهد.
راهنمای خرید ATK: این راهنمای خرید ارزشمند (بسطیافته و کاملاً بهروز شده) دارای تست است. رتبهبندیهای بیمعنی آشپزخانه از تجهیزات و مواد تشکیل دهنده. با این اطلاعات، هر کسی میتواند مصرفکننده باهوشتری باشد، چه با خرید یک کبابپز زغال چوب، پرس سیر، آب مرغ، یا کنسرو گوجهفرنگی.
بیش از 1000 عکس گام به گام: عکسهای رنگی تکنیکهای آمادهسازی مواد را نشان میدهند. همچنین مراحل کلیدی در دستور العمل ها.
مواد منبع عالی: در سرتاسر صفحات کتاب همه چیز اطلاعات ارزشمندی، اغلب با نمودارهای آشپزی، از جمله نحوه پخت برنج، غلات، و لوبیا ارائه می شود. نحوه آب نمک کردن گوشت و مرغ؛ و نحوه خرید ماهی آشپزهای خانگی بارها و بارها به این اطلاعات مراجعه می کنند
The Package: This new edition is hardcover (rather than ringbound) and features a fresh design with four-color food photography throughout. And at 888 pages, it is even bigger and more comprehensive than the original.
1,100 Foolproof Recipes: New recipes like Weeknight Roast Chicken (which roasts in the oven in a preheated skillet), Slow-Roasted Beef (salting an eye-round roast, searing it, and then roasting it in a very low oven makes this bargain cut tender and juicy), and Foolproof Pie Dough (we replace some of the water with vodka) represent landmark work done during the past 10 years in the test kitchen. New recipes like Kale and Sunflower Seed Pesto are fresher updates of the classics. In the mix are more recipes using grains (everything from farro to quinoa), as well as vegetarian entrées.
Learn How Tutorials: Throughout the book are 60 illustrated tutorials for core recipes and techniques that the test kitchen thinks everyone should master things like making a pan sauce, carving a chicken, making a classic quiche or pot roast, or stir-frying tofu. These step-by-step features will sharpen any cook s skills and teach the test kitchen s secrets for making food taste better.
The ATK Shopping Guide: This valuable shopping guide (expanded and fully updated) features the test kitchen s no-nonsense ratings of equipment and ingredients. With this information, anyone can be a smarter consumer whether buying a charcoal grill, a garlic press, chicken broth, or canned tomatoes.
More than 1,000 Step-by-Step Photos: Color photos illustrate ingredient prep techniques as well as key steps within recipes.
Great Resource Material: Throughout the book All About pages present valuable information, often with cooking charts, including how to cook rice, grains, and beans; how to brine meat and poultry; and how to buy fish. Home cooks will refer to this information again and again
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.