علم علم

شیر!: یک غذای 10000 ساله

Milk!: A 10,000-Year Food Fracas

دانلود کتاب Milk!: A 10,000-Year Food Fracas (به فارسی: شیر!: یک غذای 10000 ساله) نوشته شده توسط «Mark Kurlansky»


اطلاعات کتاب شیر!: یک غذای 10000 ساله

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Bloomsbury Publishing

نویسنده: Mark Kurlansky

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

حجم فایل: 25.37 مگابایت

کد کتاب: 1632863847 , 9781632863843

توضیحات کتاب شیر!: یک غذای 10000 ساله

اولین تاریخ غذای جهانی مارک کورلانسکی پس از پرفروش‌ترین کاد و نمک. داستان فرهنگی، اقتصادی، و آشپزی جذاب شیر و همه چیزهای لبنی – با دستور العمل در سراسر.

طبق افسانه خلقت یونانی، ما بسیار شیر ریخته شده ایم. پاشیدن شیر مادر الهه هرا به کهکشان ما، کهکشان راه شیری تبدیل شد. اما در حالی که شیر مادر ممکن است جوهره تغذیه باشد، شیر سایر پستانداران است که انسان از زمان اهلی شدن حیوانات در بیش از 10000 سال پیش، در اصل به عنوان منبع پنیر، ماست، کفیر و انواع خوراکی ها آن را کشت می کند. نوآوری هایی که لاکتوز را قابل هضم کرد و سپس، زمانی که جهش ژنتیکی برخی از ما را به لاکتوز مقاوم کرد، خود شیر.

قبل از انقلاب صنعتی، خانواده‌ها از گاوهای شیری نگهداری می‌کردند و شیر خود را تولید می‌کردند. اما در طول قرن نوزدهم، تولید انبوه و شهرنشینی، ایمنی شیر را به موضوع اصلی روز تبدیل کرد و بیماری‌های منتقله از طریق شیر یکی از علل شایع مرگ و میر بود. پاستوریزه کردن به آرامی تبدیل به یک امر قانونی شد. و امروزه شیر یک مورد آزمایشی در مبرم‌ترین مسائل در سیاست غذایی است، از کشاورزی صنعتی و حقوق حیوانات گرفته تا GMOs، جنبش لوکاور، و طرفداران شیر خام، که به‌طور بحث‌انگیز پاستوریزه کردن را رد می‌کنند.

شیر که عمیقاً با تمدن بشری در هم آمیخته است، داستانی متقاعدکننده و شگفت‌انگیز جهانی برای گفتن دارد و مارک کورلانسکی، مورخ، بهترین فرد برای گفتن آن است. او با ردیابی تاریخ متنوع مایع از دوران باستان تا کنون، نقش عجیب و حیاتی آن را در تکامل فرهنگی، دین، تغذیه، سیاست و اقتصاد شرح می دهد.


Mark Kurlansky’s first global food history since the bestselling Cod and Salt; the fascinating cultural, economic, and culinary story of milk and all things dairy–with recipes throughout.

According to the Greek creation myth, we are so much spilt milk; a splatter of the goddess Hera’s breast milk became our galaxy, the Milky Way. But while mother’s milk may be the essence of nourishment, it is the milk of other mammals that humans have cultivated ever since the domestication of animals more than 10,000 years ago, originally as a source of cheese, yogurt, kefir, and all manner of edible innovations that rendered lactose digestible, and then, when genetic mutation made some of us lactose-tolerant, milk itself.

Before the industrial revolution, it was common for families to keep dairy cows and produce their own milk. But during the nineteenth century mass production and urbanization made milk safety a leading issue of the day, with milk-borne illnesses a common cause of death. Pasteurization slowly became a legislative matter. And today milk is a test case in the most pressing issues in food politics, from industrial farming and animal rights to GMOs, the locavore movement, and advocates for raw milk, who controversially reject pasteurization.

Profoundly intertwined with human civilization, milk has a compelling and a surprisingly global story to tell, and historian Mark Kurlansky is the perfect person to tell it. Tracing the liquid’s diverse history from antiquity to the present, he details its curious and crucial role in cultural evolution, religion, nutrition, politics, and economics.

دانلود کتاب «شیر!: یک غذای 10000 ساله»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید