دانلود کتاب The Professional Chef (به فارسی: سرآشپز حرفه ای) نوشته شده توسط «The Culinary Institute of America»
اطلاعات کتاب سرآشپز حرفه ای
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: The Culinary Institute of America
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 1233
حجم فایل: 863.62 مگابایت
کد کتاب: 0470421355 , 9780470421352
نوبت چاپ: 9th
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)