دانلود کتاب The Farmer’s Kitchen Handbook: More Than 200 Recipes for Making Cheese, Curing Meat, Preserving, Fermenting, and More (به فارسی: کتاب راهنمای آشپزخانه کشاورز: بیش از 200 دستور العمل برای تهیه پنیر، پخت گوشت، نگهداری، تخمیر و موارد دیگر) نوشته شده توسط «Marie W. Lawrence»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای آشپزخانه کشاورز: بیش از 200 دستور العمل برای تهیه پنیر، پخت گوشت، نگهداری، تخمیر و موارد دیگر
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Skyhorse Publishing
نویسنده: Marie W. Lawrence
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 272
حجم فایل: 34.65 مگابایت
کد کتاب: 1628736151 , 9781628736151
توضیحات کتاب کتاب راهنمای آشپزخانه کشاورز: بیش از 200 دستور العمل برای تهیه پنیر، پخت گوشت، نگهداری، تخمیر و موارد دیگر
آشپزهای بیشتری به باغ های خود یا بازارهای کشاورزان محلی روی می آورند تا برای وعده های غذایی خود الهام بگیرند. خوردن محصولات تازه و محلی یک روند داغ است، اما ماری لارنس ماری لارنس مادامالعمر با محصولات باغهایش آشپزی میکرد، از کشاورزان بالای جاده شیر میخرید، و خانواده و دوستان خوششانس خود را با ثمره کار آشپزخانهاش از زمان تولدش تحسین میکرد. یک بچه. در این کتاب او شامل دستور العمل هایی برای همه چیز از بیسکویت و نان گرفته تا پای و کلوچه، سوپ و خورش تا دنده و کباب است. همچنین شامل دستورالعملهایی برای تهیه پنیر، پخت گوشت، کنسرو کردن و نگهداری و موارد دیگر است.
بر اساس ماه سازماندهی شده و با تقویم کشاورزان هماهنگ میشود، آشپزها دستور العملهای خوشمزهای از جمله کلوچه سبوسدار خرما پرتقالی و کباب قابلمهای قدیمی پیدا میکنند. در ژانویه، شیر افرا تند و نان دارچینی سرخ شده در ماه مارس، بستنی خطمی نعناع در جولای، نان پیاز چدار ورمونت در اکتبر، و سیب بادام پخته شده با کرم کاستارد سوئدی در دسامبر. سایر دستور العمل ها عبارتند از مرغ کبابی با لعاب افرا هلو، تمپورا گیاهی، چیزکیک با چیپس شکلاتی تمشک، و ده ها نان، سالاد، نوشیدنی و دسر دیگر که تازه از آشپزخانه کشاورز تهیه می شوند.
علاوه بر دستور العمل ها، خوانندگان نکات قدیمی خانه، راهنمای برداشت محصول، و مکانی برای ضبط دستور العمل های خانوادگی مورد علاقه خود را پیدا خواهند کرد. چه مزرعه و باغ خود را داشته باشید یا از بازار کشاورزان محلی خود حمایت کنید، این کتاب آشپزی فصلی را به یک لذت واقعی تبدیل خواهد کرد.
Organized by month to coordinate with a farmer’s calendar, cooks will find delicious recipes including orange date bran muffins and old fashioned pot roast in January, hot spiced maple milk and fried cinnamon buns in March, mint mallow ice cream in July, Vermont cheddar onion bread in October, and almond baked apples with Swedish custard cream in December. Other recipes include grilled chicken with peach maple glaze, veggie tempura, raspberry chocolate chip cheesecake, and dozens of other breads, salads, drinks, and desserts that are fresh from the farmer’s kitchen.
In addition to the recipes, readers will find old-fashioned household hints, a harvest guide, and a place to record your own favorite family recipes. Whether you have your own farm and garden or support your local farmers’ market, this book will make seasonal cooking a true pleasure.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.