دانلود کتاب Bottomfeeder: how to eat ethically in a world of vanishing seafood (به فارسی: Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم) نوشته شده توسط «Grescoe – Taras»
اطلاعات کتاب Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Bloomsbury Publishing Plc;Bloomsbury USA : Distributed to the trade by Macmillan
نویسنده: Grescoe – Taras
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 327
حجم فایل: 2.43 مگابایت
کد کتاب: 1608196623 , 9781608196623
نوبت چاپ: 1st U.S. ed
توضیحات کتاب Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم
از ناشر: نگاهی خیره کننده به آبزی پروری که برای غذاهای دریایی همان کاری را می کند که Fast Food Nation برای گوشت گاو انجام داد. تاراس گرسکو با تقسیم حساسیتهای خود بین اپیکوریانیسم و اخلاق، یک جستجوی 9 ماهه در سراسر جهان را برای یافتن یک بشقاب خوشمزه و انسانی از غذاهای دریایی آغاز کرد. آنچه او کشف کرد او را شوکه کرد. از خرچنگ قرمز آمریکای شمالی گرفته تا مزارع ماهی و مراکز تحقیقاتی در چین، Bottomfeeder خوانندگان را به توری روشن در صنعت غذاهای دریایی با درآمد 55 میلیارد دلاری در سال می برد. گرسکو بررسی میکند که چگونه آلودگی غیرقابل کنترل، شیوههای ماهیگیری غیرقانونی، و تغییرات آب و هوایی بر آنچه در بشقاب ما مینشیند، تأثیر میگذارد. با این حال، این یک راهنمای متعادل و کاربردی برای غذا خوردن نیست، زیرا گرسکو به خوانندگان توضیح می دهد که کدام ماهی برای محیط زیست، دریاها و بدن ما بهترین است. Bottomfeeder که در عین حال سرگرمکننده و روشنکننده است، نگاهی کاملاً لذتبخش به غذاهای جهان و بررسی شیوههای ماهیگیری و کشاورزی است که ما به راحتی آن را بدیهی میدانیم.؛ مقدمه – 1: ظهور اجنه: نیویورک سیتی برشته شده در ماهیتابه راهب ماهی — 2: در پادشاهی صدف ها: خلیج چساپیک و صدف های بریتنی — 3: وحشت در تراشه ها: انگلستان-فیش و چیپس — 4: حوض کوچک: مارسی-بویابیس — 5: ماهی او بسیار است کوچک: پرتغال و فرانسه – ساردین — 6: موج مثله کردن: هندوستان – کاری میگو — 7: پرش بودا از روی دیوار: سوپ باله کوسه چین — 8: متاسفم، چارلی: ژاپن – ساشیمی ماهی تن آبی — 9 : صرفه جویی در مقیاس: سالمون کبابی بریتیش کلمبیا — 10: ماهی سریع، ماهی کند: چوب ماهی نوا اسکوشیا — نتیجه — ضمیمه: ابزارهای انتخاب غذاهای دریایی — تشکر — منابع — فهرست.
دانلود کتاب «Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.