آشپزی

Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم

Bottomfeeder: how to eat ethically in a world of vanishing seafood

دانلود کتاب Bottomfeeder: how to eat ethically in a world of vanishing seafood (به فارسی: Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم) نوشته شده توسط «Grescoe – Taras»


اطلاعات کتاب Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Bloomsbury Publishing Plc;Bloomsbury USA : Distributed to the trade by Macmillan

نویسنده: Grescoe – Taras

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 327

حجم فایل: 2.43 مگابایت

کد کتاب: 1608196623 , 9781608196623

نوبت چاپ: 1st U.S. ed

توضیحات کتاب Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم

از ناشر: نگاهی خیره کننده به آبزی پروری که برای غذاهای دریایی همان کاری را می کند که Fast Food Nation برای گوشت گاو انجام داد. تاراس گرسکو با تقسیم حساسیت‌های خود بین اپیکوریانیسم و ​​اخلاق، یک جستجوی 9 ماهه در سراسر جهان را برای یافتن یک بشقاب خوشمزه و انسانی از غذاهای دریایی آغاز کرد. آنچه او کشف کرد او را شوکه کرد. از خرچنگ قرمز آمریکای شمالی گرفته تا مزارع ماهی و مراکز تحقیقاتی در چین، Bottomfeeder خوانندگان را به توری روشن در صنعت غذاهای دریایی با درآمد 55 میلیارد دلاری در سال می برد. گرسکو بررسی می‌کند که چگونه آلودگی غیرقابل کنترل، شیوه‌های ماهیگیری غیرقانونی، و تغییرات آب و هوایی بر آنچه در بشقاب ما می‌نشیند، تأثیر می‌گذارد. با این حال، این یک راهنمای متعادل و کاربردی برای غذا خوردن نیست، زیرا گرسکو به خوانندگان توضیح می دهد که کدام ماهی برای محیط زیست، دریاها و بدن ما بهترین است. Bottomfeeder که در عین حال سرگرم‌کننده و روشن‌کننده است، نگاهی کاملاً لذت‌بخش به غذاهای جهان و بررسی شیوه‌های ماهیگیری و کشاورزی است که ما به راحتی آن را بدیهی می‌دانیم.؛ مقدمه – 1: ظهور اجنه: نیویورک سیتی برشته شده در ماهیتابه راهب ماهی — 2: در پادشاهی صدف ها: خلیج چساپیک و صدف های بریتنی — 3: وحشت در تراشه ها: انگلستان-فیش و چیپس — 4: حوض کوچک: مارسی-بویابیس — 5: ماهی او بسیار است کوچک: پرتغال و فرانسه – ساردین — 6: موج مثله کردن: هندوستان – کاری میگو — 7: پرش بودا از روی دیوار: سوپ باله کوسه چین — 8: متاسفم، چارلی: ژاپن – ساشیمی ماهی تن آبی — 9 : صرفه جویی در مقیاس: سالمون کبابی بریتیش کلمبیا — 10: ماهی سریع، ماهی کند: چوب ماهی نوا اسکوشیا — نتیجه — ضمیمه: ابزارهای انتخاب غذاهای دریایی — تشکر — منابع — فهرست.


From the Publisher: An eye-opening look at aquaculture that does for seafood what Fast Food Nation did for beef. Dividing his sensibilities between Epicureanism and ethics, Taras Grescoe set out on a nine-month, worldwide search for a delicious-and humane-plate of seafood. What he discovered shocked him. From North American Red Lobsters to fish farms and research centers in China, Bottomfeeder takes readers on an illuminating tour through the $55-billion-dollar-a-year seafood industry. Grescoe examines how out-of-control pollution, unregulated fishing practices, and climate change affect what ends up on our plate. More than a screed against a multibillion-dollar industry, however, this is also a balanced and practical guide to eating, as Grescoe explains to readers which fish are best for our environment, our seas, and our bodies. At once entertaining and illuminating, Bottomfeeder is a thoroughly enjoyable look at the world’s cuisines and an examination of the fishing and farming practices we too easily take for granted.;Introduction — 1: Rise of the goblin: New York City-pan-roasted monkfish — 2: In the kingdom of the oysters: Chesapeake Bay and Brittany-oysters — 3: Panic at the chippy: England-fish and chips — 4: Small pond: Marseilles-bouillabaisse — 5: Fish she is very small: Portugal and France-sardines — 6: Wave of mutilation: India-shrimp curry — 7: Buddha jump over the wall: China-shark fin soup — 8: Sorry, Charlie: Japan-bluefin tuna sashimi — 9: Economy of scales: British Columbia- grilled salmon — 10: Fast fish, slow fish: Nova Scotia-fish sticks — Conclusion — Appendix: Tools for choosing seafood — Acknowledgments — Sources — Index.

دانلود کتاب «Bottomfeeder: چگونه در دنیایی که غذاهای دریایی در حال از بین رفتن هستند، اخلاقی بخوریم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید