گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

آسیاب آرد گندم

Wheat flour milling

دانلود کتاب Wheat flour milling (به فارسی: آسیاب آرد گندم) نوشته شده توسط «Hibbs – Arthur N. – Posner – Elieser S»


اطلاعات کتاب آسیاب آرد گندم

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists

نویسنده: Hibbs – Arthur N. – Posner – Elieser S

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 489 / 495

حجم فایل: 6.03 مگابایت

کد کتاب: 1891127403 , 9781891127403

نوبت چاپ: 2. ed., 2. print

توضیحات کتاب آسیاب آرد گندم

آسیاب آرد گندم، ویرایش دوم که برای اولین بار در 7 سال به روز شده است، اطلاعات ضروری را در مورد رویکردهای جدید و نوآورانه در عمل آسیاب آرد گندم گرد هم می آورد. مانند نسخه اول محبوب، شامل پوشش عمیق روش‌ها، فن‌آوری، رویه‌ها و تجهیزات فعلی مورد استفاده در آسیاب آرد گندم می‌شود، راه‌های خاصی را برای ساده‌سازی عملیات آسیاب و به حداکثر رساندن کیفیت آرد ارائه می‌کند و در عین حال یک نمای کلی از شیوه‌های صنعت ارائه می‌دهد.

توضیح تمام ماشین آلات و مراحل فرآیند آسیاب، از جمله ذخیره سازی و اختلاط، تمیز کردن و تهویه، آسیاب، الک، و تصفیه، این منبع گسترده پاسخ همه سوالات فنی شما را ارائه می دهد. جداول داده های مهندسی آسیاب خاص کاربردهایی را برای طراحی آسیاب ارائه می دهد، در حالی که اطلاعات شیمی و تحلیلی و تکنیک های آزمایشگاهی بهبود یافته امکان دقت بیشتر در عملیات آسیاب را فراهم می کند. توضیحات در مورد تئوری فرآیند، دانش مفیدی را برای همه افراد درگیر در آسیاب یا محصول نهایی فراهم می کند.

ویرایش دوم به طور کامل به روز شده و گسترش یافته است تا تغییراتی را که از زمان انتشار نسخه اول رخ داده است منعکس کند و ارائه دهد. اطلاعات دقیق تر به عنوان مثال، گندم دوروم و گندم نرم دارای فصول جداگانه برای تمرکز بیشتر بر ویژگی های خاص هستند. علاوه بر این، موضوعات جدیدی مانند تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)، سازمان بین المللی استاندارد (ISO) و مدیریت آسیاب پوشش داده شده است. واژه نامه همچنین برای دسترسی آسان و درک اصطلاحات آسیاب گسترش یافته است. فاکتورهای تبدیل عملی، فهرست دقیق و ارجاع سریع وب به همه موضوعات مرتبط با آسیاب آرد گندم، یافتن اطلاعات مورد نیاز را سریع و آسان می کند.

آسیابان، نانواها، تولیدکنندگان محصول، دانشمندان غلات، متخصصان تضمین کیفیت، سازمان های دولتی، گندم کاران، خریداران گندم، طراحان آسیاب، مربیان و دانش آموزان مطمئناً این منبع مفید و عمیق را خواهند یافت.


Updated for the first time in 7 years, Wheat Flour Milling, 2nd Edition brings together essential information about new and innovative approaches to the practice of wheat flour milling. Like the popular first edition, it includes in-depth coverage of current methods, technology, procedures, and equipment used in wheat flour milling, presenting specific ways to streamline mill operations and maximize flour quality while offering a general overview of industry practices.

Explaining all machinery and phases of the milling process, including storing and blending, cleaning and conditioning, grinding, sieving, and purifying, this extensive resource provides answers to all your technical questions. Tables of specific mill engineering data provide application for mill design, while chemistry and analytical information and improved laboratory techniques allow for greater accuracy in mill operation. Explanations on the theory of the process provide knowledge useful to all involved in milling or the end product.

The second edition is thoroughly updated and expanded to reflect the changes that have occurred since the first edition was published and to provide more detailed information. For example, durum wheat and soft wheat have separate chapters for a more detailed focus on specific characteristics. In addition, new topics such as Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), International Organization for Standardization (ISO), and Mill Management are covered. The glossary has also been expanded for easy access and understanding of milling terms. Practical conversion factors, the detailed index, and quick web references to all subjects related to wheat flour milling make finding the information you need quick and easy.

Millers, bakers, product manufacturers, grain scientists, quality assurance professionals, government agencies, wheat growers, wheat buyers, mill designers, educators, and students are sure to find this a useful, in-depth resource

دانلود کتاب «آسیاب آرد گندم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید