دانلود کتاب Vegan Richa’s Indian Kitchen : Traditional and Creative Recipes for the Home Cook (به فارسی: آشپزخانه هندی وگان ریچا: دستور العمل های سنتی و خلاقانه برای آشپز خانه) نوشته شده توسط «Richa Hingle»
اطلاعات کتاب آشپزخانه هندی وگان ریچا: دستور العمل های سنتی و خلاقانه برای آشپز خانه
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Vegan Heritage Press LLC; Andrews McMeel
نویسنده: Richa Hingle
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 400
حجم فایل: 12.86 مگابایت
کد کتاب: 1941252109 , 9781941252109
توضیحات کتاب آشپزخانه هندی وگان ریچا: دستور العمل های سنتی و خلاقانه برای آشپز خانه
بهترین کتاب آشپزی هندی مبتنی بر گیاه توسط خالق VeganRicha.com.
از دالهای خوشمزه گرفته تا کاریهای غنی، نانهای مسطح، صبحانههای خوش طعم، میانوعدهها، دسرها و خیلی چیزهای دیگر، این کتاب، ریچا هینگل را برای شما به ارمغان میآورد. مجموعه ای از دستور العمل های هندی مبتنی بر گیاه با الهام از غذاهای منطقه ای، فرهنگ هندی و غذاهای محلی. چه کسی فکرش را میکرد که روزی از راسمالای، ساندش یا گلاب جامون بدون لبنیات لذت ببرید.
چه بخواهید از آشپزی هندی لذت ببرید، ادویههای جدید را امتحان کنید یا پروتئین بیشتری به وعدههای غذایی خود اضافه کنید. با استفاده از حبوبات و عدس، این کتاب به آن پرداخته است. شما برخی از طعمهای شناخته شده و جدید هندی را که به راحتی در آشپزخانه خود درست میشوند، کشف خواهید کرد. اسرار طعم و بافت هندی التقاطی را بیاموزید وغذاهایی را کشف کنید که در آنها حبوبات و سبزیجات ستاره غذا هستند. و هنگامی که دسرهای خوشمزه ریچا را میچشید، احتمالاً به دسرهای مورد علاقه جدید شما تبدیل میشوند.
در این صفحات دستور العملهایی را خواهید یافت که همه حواس خود را خشنود میکند، از جمله:
- انبه کاری توفو
- گل کلم برشته کامل در ماخانی سس – گبی مسلم
- تپه به سبک خیابانی – رول کتی
- چاتنی سریع تمر هندی-خرما
- آووکادو نان
- مربعهای هل بینظیر – Burfi
دستورالعملها برای سادهسازی فرآیندهای پیچیده طراحی شدهاند و نکات گردش کار ریچا از وسایل و تکنیکهای مدرن از غذاهای دیگر برای کاهش زمان پخت استفاده میکند. ادویههای جایگزین تا جایی که ممکن است نشان داده میشوند، و ریچا نیز جایگزینها و تغییراتی را ارائه میکند که به افراد اجازه میدهد با ادویههایی که در دستور غذاها نامیده میشوند، بازیگوش و خلاق باشند. دستور العمل ها ضد آلرژی هستند و بسیاری از آنها گزینه های بدون گلوتن و سویا دارند یا دارند
دستور العمل های با کیفیت رستوران برای خودتان، خانواده و برای پذیرایی از مهمانان ایده آل هستند. Sidebars.Tips.Index.Full- عکس های رنگی
From delicious dals to rich curries, flat breads, savory breakfasts, snacks, desserts and much more, this book brings you Richa Hingle’s collection of plant-based Indian recipes inspired by regional cuisines, Indian culture, and local foods. Who would have thought you could one day enjoy dairy-free rasmalai, sandesh, or gulab jamun.
Whether you want to enjoy Indian cooking, try some new spices, or add more protein to your meals using legumes and lentils, this book has got it covered. You’ll explore some well-known and new Indian flavors that are easy to make in your own kitchen. Learn the secrets of eclectic Indian taste and textures, and discover meals in which pulses and vegetables are the stars of the dish. And once you taste Richa’s mouth-watering desserts, they will likely become your new favorites.
Within these pages you will find recipes to please all the senses, including:
- Mango Curry Tofu
- Whole Roasted Cauliflower in Makhani Gravy – Gobi Musallam
- Street Style Tempeh Wraps – Kathi Rolls
- Quick Tamarind-Date Chutney
- Avocado Naan
- Fudgy Cardamom Squares – Burfi
The recipes have been designed to simplify complex procedures, and Richa’s workflow tips incorporate modern appliances and techniques from other cuisines to reduce cooking times. Replacement spices are indicated wherever possible, and Richa also provides alternatives and variations that allow people to be playful and creative with the spices called for in the recipes. The recipes are allergy friendly and many are or have gluten free and soy free options
The restaurant-quality recipes are ideal to make for yourself, for family, and for entertaining guests.Sidebars.Tips.Index.Full-color photos
دانلود کتاب «آشپزخانه هندی وگان ریچا: دستور العمل های سنتی و خلاقانه برای آشپز خانه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.