دانلود کتاب The rise of obesity in Europe: a twentieth century food history (به فارسی: افزایش چاقی در اروپا: تاریخچه غذایی قرن بیستم) نوشته شده توسط «Derek J. Oddy – Peter J. Atkins – Virginie Amilien – Derek J. Oddy – Peter J. Atkins – Virginie Amilien»
اطلاعات کتاب افزایش چاقی در اروپا: تاریخچه غذایی قرن بیستم
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ashgate
نویسنده: Derek J. Oddy – Peter J. Atkins – Virginie Amilien – Derek J. Oddy – Peter J. Atkins – Virginie Amilien
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 263
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 075467696X , 9780754676966 , 9780754693956
نوبت چاپ: Har/Ele
توضیحات کتاب افزایش چاقی در اروپا: تاریخچه غذایی قرن بیستم
اروپای قرن بیستم یک انتقال چشمگیر از جمعیت کم درآمدی که گرسنگی و رژیم های غذایی ناکافی را تجربه می کردند، به دوره اخیر مصرف بیش از حد و تعداد فزاینده افراد دارای اضافه وزن و چاق طی کرد. با بررسی روند تاریخ غذا از مطالعات موردی در سراسر اروپا، این کتاب یک زمینه تاریخی برای توضیح چگونگی و چرایی این انتقال و آنچه میتوانیم یاد بگیریم به منظور تلاش و رسیدگی به مسائل حیاتی ناشی از چاقی در اروپای معاصر ارائه میدهد.
دانلود کتاب «افزایش چاقی در اروپا: تاریخچه غذایی قرن بیستم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.