دانلود کتاب The Nutritionist – Food, Nutrition and Optimal Health (به فارسی: متخصص تغذیه – غذا، تغذیه و سلامت مطلوب) نوشته شده توسط «Robert E.C. Wildman»
اطلاعات کتاب متخصص تغذیه – غذا، تغذیه و سلامت مطلوب
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Routledge
نویسنده: Robert E.C. Wildman
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 388
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 0789034239 , 9780789034236 , 9780203887004
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب متخصص تغذیه – غذا، تغذیه و سلامت مطلوب
اکنون در یک نسخه جدید به روز شده و توسعه یافته، The Nutritionist: Food, Nutrition, and Optimal Health، ویرایش دوم، اطلاعات حیاتی در مورد چگونگی بهبود ساده اما اساسی زندگی روزمره خود با علم تغذیه، متعادل کردن رژیم غذایی خود برای دستیابی به چیزهای بیشتر در اختیار خوانندگان قرار می دهد. انرژی، و بهبود سلامت و طول عمر.
با بسیاری از جداول و نمودارهای آموزنده و آسان برای خواندن، The Nutritionist: Food, Nutrition, and Optimal Health، ویرایش دوم، از یافتههای آخرین مطالعات بیولوژیکی و پزشکی استفاده میکند تا به متخصصان و غیرمتخصصان گزارش جامعی از نیازهای بدن ما و روش هایی که تغذیه سالم می تواند عملکرد را در فعالیت های روزانه بهبود بخشد.
نویسنده دکتر رابرت وایلدمن، کارشناس مشهور تغذیه، افسانههای مربوط به کربوهیدراتها، چربی و کلسترول را رد میکند، نقش آب در تغذیه را روشن میکند و به وضوح حقایق آناتومی و چهرهشناسی انسان، فرآیند هضم و مکملهای ویتامین را توضیح میدهد. کتاب The Nutritionist: Food, Nutrition, and Optimal Health، نسخه دوم همراه با راهنمای عملی و جامع اطلاعات تغذیه چاپ شده بر روی بسته بندی اکثر مواد غذایی، یک منبع تغذیه ضروری و بسیار مفید برای علاقه مندان به علم و فواید عملی است. از تغذیه خوب
Complete with many informative and easy-to-read tables and charts, The Nutritionist: Food, Nutrition, and Optimal Health, 2nd Edition, utilizes the findings of the latest biological and medical studies to give experts and non-experts alike a comprehensive account of the needs of our bodies and the ways that healthy eating can improve performance in day-to-day activities.
Author Dr. Robert Wildman, renowned nutrition expert, debunks myths about carbohydrates, fat, and cholesterol, elucidates the role of water in nutrition, and clearly explains the facts of human anatomy and physiognomy, the process of digestion, and vitamin supplements. Complete with a practical and comprehensive guide to the nutrition information printed on the packaging of most food items, The Nutritionist: Food, Nutrition, and Optimal Health, 2nd Edition is a necessary and extremely useful nutrition resource for anyone interested in the science and practical benefits of good nutrition.
دانلود کتاب «متخصص تغذیه – غذا، تغذیه و سلامت مطلوب»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.