آشپزی

کتاب آشپزی ملزومات جدید: راهنمای مدرن برای آشپزی بهتر

The New Essentials Cookbook: A Modern Guide to Better Cooking

دانلود کتاب The New Essentials Cookbook: A Modern Guide to Better Cooking (به فارسی: کتاب آشپزی ملزومات جدید: راهنمای مدرن برای آشپزی بهتر) نوشته شده توسط «America’s Test Kitchen»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی ملزومات جدید: راهنمای مدرن برای آشپزی بهتر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: America’s Test Kitchen

نویسنده: America’s Test Kitchen

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 348

حجم فایل: 333.43 مگابایت

کد کتاب: 1945256044 , 9781945256042

توضیحات کتاب کتاب آشپزی ملزومات جدید: راهنمای مدرن برای آشپزی بهتر

مهارت‌های آشپزی خود را به سطح بالاتری برسانید و در عین حال مجموعه‌ای از 200 غذای ضروری را ایجاد کنید که خواسته‌های کام مدرن ما را برآورده می‌کند، از وعده‌های غذایی ساده گرفته تا غذاهای مرکزی مهمانی شام.

ما با استفاده از تکنیک‌های نوآورانه در دستور العمل‌هایی مانند استیک دنده‌ای با کره و غذاهای کلاسیک مدرن مانند Bibimbap گیاهی و کیک باندت روغن زیتون-ماست، بهبودهایی در غذاهای محبوب ایجاد کرده‌ایم.

در این کتاب، مرغ سوخاری عالی و نان موزی قاتل و همچنین سوپ گوجه فرنگی با الهام از ترکی، دنده های کوتاه پخته شده چینی خوش طعم و مجموعه ای از کاسه های غلات سالم را خواهید یافت. فصلی از شام‌های شب‌های هفته، مسیرهای هوشمندانه‌ای را به طعم عالی ارائه می‌دهد – از بوکاتینی با نخود، کلم پیچ، و پانستا که در یک قابلمه پخته می‌شود تا پیتزایی که در یک تابه پخته می‌شود – شامل گزینه‌های گیاهی فراوان. فصل های دیگر صدای آماده به کار صبحانه و دسر را افزایش می دهند. پنکیک های 100 درصد سبوس دار و شیرینی های شکر قهوه ای را امتحان کنید و ممکن است هرگز به نسخه های معمولی آن برنگردید. ما همچنین به شما کمک می‌کنیم تا مهمانی شام بعدی یا حتی اولین! خود را با دستور العمل‌هایی که تضمین می‌کنند تحت تأثیر قرار دهند (و مؤثر باشند)، مانند ساقه‌های بره پخته شده با فلفل دلمه‌ای و هاریسا، ماهی قزل آلا ترشی میسو، و کدو سبز سوخاری و لازانیا بادمجان.

بسیاری از ما – نه فقط مبتدیان – می‌توانیم از اصول اولیه آشپزی استفاده کنیم، و روش‌های ما ممکن است آشپزهای با تجربه‌تر را شگفت‌زده کند، از بذر چیلی تازه (ما از قاشق اندازه‌گیری استفاده می‌کنیم) تا پوست کندن توت‌فرنگی (یک نی پلاستیکی خوب کار می‌کند). و این فقط نوک کوه یخ چیزی است که این دستور العمل ها آموزش می دهند. خواهید فهمید که چگونه می توانید گوشت خوک را برعکس سرخ کنید تا گوشت مرغ ضخیم آبدار شود، گوشت را در غذاساز چرخ کنید تا بهترین برگر را بدست آورید، و تورتیلاهای ذرت تازه را بدون پرس تورتیلا یا وردنه شکل دهید.

همانطور که در این کتاب پیشرفت می کنید، همچنین درک عمیق تری از مواد تشکیل دهنده، تکنیک های بهتر و اسرار مورد استفاده ما در آشپزخانه آزمایشی از طریق نوارهای کناری به نام “مثل یک آشپز فکر کنید” به دست خواهید آورد، که بینش هایی را ارائه می دهد که می تواند به آشپزی بزرگتر شما کمک کند. زندگی به عنوان مثال:

چگونه یک آووکادو زمزمه کننده باشیم: فشار دادن آن آووکادو فقط باعث کبودی آن می شود. روش بهتری برای تشخیص زمان رسیدن آن بیاموزید.

بداهه سازی یک سس تابه: بعد از سرخ کردن استیک، خرد کردن یا سینه مرغ، تابه را تمیز نکنید! ما به شما نشان می دهیم که چگونه از این تکه های قهوه ای شده برای تهیه یک سس غنی و با طعم عمیق استفاده کنید.

پنیر چگونه آب می شود: بیاموزید که چرا برخی از پنیرها به آرامی ذوب می شوند در حالی که برخی دیگر چرب می شوند، به علاوه ترفندی برای کمک به آب شدن چدار بدون شکستن.

تداوم تخم مرغ: تفاوت بین تخم مرغ های نرم، سفت و بیش از حد پخته شده را ببینید و روشی بی عیب و نقص برای هر بار میخ زدن آن (و راحت تر از بین بردن پوسته ها) پیدا کنید.


Take your cooking skills to the next level while developing a knockout repertoire of 200 essential dishes that satisfy what our modern palates crave, from simple meals to dinner-party center-pieces.

We’ve made improvements to well-loved dishes by incorporating innovative techniques in recipes such as Butter-Basted Rib-Eye Steak and added modern classics such as Vegetable Bibimbap and Olive Oil-Yogurt Bundt Cake.

In this book, you’ll find the perfect roast chicken and a killer banana bread but also a Turkish-inspired tomato soup, luscious Chinese braised short ribs, and a set of wholesome grain bowls. A chapter on weeknight dinners offers smart paths to great flavor-from Bucatini with Peas, Kale, and Pancetta that cooks in one pot to a pizza that bakes in a skillet-including plenty of vegetarian options. Other chapters turn up the volume on breakfast and dessert standbys; try the 100 Percent Whole-Wheat Pancakes and Brown Sugar Cookies and you may never go back to the regular versions. We’ll also help you pull off your next-or even your first!-dinner party with recipes guaranteed to impress (and to work), such as Braised Lamb Shanks with Bell Peppers and Harissa, Miso-Marinated Salmon, and Roasted Zucchini and Eggplant Lasagna.

Most of us-not just newbies-could stand to bone up on certain culinary basics, and our methods may surprise even more experienced cooks, from seeding fresh chiles (we use a measuring spoon) to hulling strawberries (a plastic straw works well). And that’s just the tip of the iceberg of what these recipes teach. You’ll discover how to “reverse sear” thick pork chops so they turn out juicy all the way through, grind meat in a food processor for the ultimate burger, and shape fresh corn tortillas without a tortilla press or rolling pin.

As you progress through this book, you will also gain a deeper understanding of ingredients, better -techniques, and the secrets we use in the test kitchen via sidebars called “Think Like a Cook,” which offers insights that can help in your larger culinary life. For example:

How to Be an Avocado Whisperer: Squeezing that avocado is just going to bruise it. Learn a better way to tell when it’s ripe.

Improvising a Pan Sauce: After searing a steak, chop, or chicken breast, don’t clean the pan! We show you how to use these browned bits to make a rich, deeply flavored sauce.

How Cheese Melts: Learn why some cheeses melt smoothly while others turn greasy-plus a trick to help cheddar melt without breaking.

The Egg-Doneness Continuum: See the difference between soft-, hard-, and overcooked eggs and find a foolproof method for nailing it every time (and removing the shells more easily).

دانلود کتاب «کتاب آشپزی ملزومات جدید: راهنمای مدرن برای آشپزی بهتر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید