دانلود کتاب The craft and science of coffee (به فارسی: هنر و علم قهوه) نوشته شده توسط «Britta Folmer»
اطلاعات کتاب هنر و علم قهوه
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Britta Folmer
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
تعداد صفحه: 529 / 558
حجم فایل: 11.00 مگابایت
کد کتاب: 012803520X , 9780128035207
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب هنر و علم قهوه
صنایع و علم قهوه گیاه قهوه را از منشا آن در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان یک محصول جهانی که با توسعه پایدار بر زندگی میلیون ها نفر تأثیر می گذارد، دنبال می کند. اقتصاد، و تمایل مصرف کننده.
برای بیشتر، قهوه یک نوشیدنی محبوب است. با این حال، برای برخی نیز موضوع مطالعه علمی است، و برای برخی دیگر به عنوان یک هنر، هم بر اساس مهارت ها و هم بر اساس تجربه، به آن نگاه می شود. این کتاب منحصر به فرد با ترکیب تحقیقات و بینش جامعه علمی و تخصص صنعتگران، خوانندگان را وارد یک گفتگوی پایدار و فراگیر میکند، گفتوگویی که در آن از رهبران فکری دانشگاهی و صنعتی، کشاورزان قهوه و باریستا نقل قول میشود که هرکدام به آنها اطلاع رسانی میکنند و غنیتر میکنند. دیگر.
این رویکرد غیرمعمول، خواننده را در سفری از کشاورز قهوه به برشتهکننده، تحلیلگر بازار تا باریستا، با سبکی که هم سختگیرانه و هم مبتنی بر تجربه، همگانی مرتبط و هم شخصاً جذاب است، راهنمایی میکند. از فرآیندهای کشاورزی گرفته تا مزایای مصرفکننده، به خواننده قدردانی و درک عمیقتری از پیچیدگی قهوه داده میشود و از او دعوت میشود تا نظرات تحصیل کرده خود را در مورد وضعیت همیشه در حال تغییر، از جمله مسیرهای بالقوه برای شکلدهی بیشتر آینده قهوه به شیوهای مسئولانه، شکل دهد.
- یک ترکیب جدید از تحقیقات قهوه و تجربه دنیای واقعی را ارائه می دهد که به درک، قدردانی و اقدام بالقوه کمک می کند.
- شامل مشارکتهای بسیاری از کارشناسانی است که به موضوعات پیچیده با رویکردی گفتوگو میپردازند.
- گفتمانهای تخصصی را در مورد زنجیره قهوه، از شیوههای کشاورزی و تولید، پایداری، پس از برداشت ارائه میکند. پردازش، و جنبه های کیفیت برای تجزیه و تحلیل اقتصادی پیشنهاد ارزش مصرف کننده.
- با چالش های کلیدی تولید قهوه در آینده و راه حل های بالقوه درگیر است.
The Craft and Science of Coffee follows the coffee plant from its origins in East Africa to its current role as a global product that influences millions of lives though sustainable development, economics, and consumer desire.
For most, coffee is a beloved beverage. However, for some it is also an object of scientifically study, and for others it is approached as a craft, both building on skills and experience. By combining the research and insights of the scientific community and expertise of the crafts people, this unique book brings readers into a sustained and inclusive conversation, one where academic and industrial thought leaders, coffee farmers, and baristas are quoted, each informing and enriching each other.
This unusual approach guides the reader on a journey from coffee farmer to roaster, market analyst to barista, in a style that is both rigorous and experience based, universally relevant and personally engaging. From on-farming processes to consumer benefits, the reader is given a deeper appreciation and understanding of coffee’s complexity and is invited to form their own educated opinions on the ever changing situation, including potential routes to further shape the coffee future in a responsible manner.
- Presents a novel synthesis of coffee research and real-world experience that aids understanding, appreciation, and potential action.
- Includes contributions from a multitude of experts who address complex subjects with a conversational approach.
- Provides expert discourse on the coffee calue chain, from agricultural and production practices, sustainability, post-harvest processing, and quality aspects to the economic analysis of the consumer value proposition.
- Engages with the key challenges of future coffee production and potential solutions.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.