علم علم

ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5

Tasting Qualities: The Past and Future of Tea: 5

دانلود کتاب Tasting Qualities: The Past and Future of Tea: 5 (به فارسی: ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5) نوشته شده توسط «Sarah Besky»


اطلاعات کتاب ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5

موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Univ of California Pr

نویسنده: Sarah Besky

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2020

تعداد صفحه: 236 / 252

حجم فایل: 33.48 مگابایت

کد کتاب: 0520303245 , 9780520303249

توضیحات کتاب ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5

نقش کیفیت در سرمایه داری معاصر چیست؟ چگونه محصولی به اندازه یک کیسه چای معمولی از نظر کیفیت ارزیابی می شود؟ سارا بسکی در مطالعه ابتکاری خود با رفتن به داخل یک خانه حراج هندی که در آن کارشناسان چای سیاه بازار انبوه، یکی از شناخته شده ترین کالاهای جهان را می چشند و ارزیابی می کنند، به این سؤالات می پردازد. Besky با ترکیب داده‌های تاریخی غنی با تحقیقات قوم‌نگاری در میان کشاورزان، طعم‌کنندگان و بازرگانان حرفه‌ای چای، و کارگران مزرعه چای، نشان می‌دهد که چگونه معنای کیفیت در طول تاریخ صنعت چای تقریباً مورد آزمایش و بحث قرار گرفته است. با کار در زمینه‌های اقتصاد سیاسی، مطالعات علم و فناوری، و قوم‌نگاری حسی، کیفیت‌های مزه از رویکردی به کیفیت استدلال می‌کند که آن را مقصد نهایی پروژه‌های اقتصادی، امپراتوری یا پسا امپراتوری نمی‌داند، بلکه به عنوان گشایش برای آن پروژه ها.


What is the role of quality in contemporary capitalism? How is a product as ordinary as a bag of tea judged for its quality? In her innovative study, Sarah Besky addresses these questions by going inside an Indian auction house where experts taste and appraise mass-market black tea, one of the world&;s most recognized commodities. Pairing rich historical data with ethnographic research among agronomists, professional tea tasters and traders, and tea plantation workers, Besky shows how the meaning of quality has been subjected to nearly constant experimentation and debate throughout the history of the tea industry. Working across fields of political economy, science and technology studies, and sensory ethnography, Tasting Qualities argues for an approach to quality that sees it not as a final destination for economic, imperial, or post-imperial projects but as an opening for those projects.

 

دانلود کتاب «ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید