دانلود کتاب Tasting Qualities: The Past and Future of Tea: 5 (به فارسی: ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5) نوشته شده توسط «Sarah Besky»
اطلاعات کتاب ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5
موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Univ of California Pr
نویسنده: Sarah Besky
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2020
تعداد صفحه: 236 / 252
حجم فایل: 33.48 مگابایت
کد کتاب: 0520303245 , 9780520303249
توضیحات کتاب ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5
نقش کیفیت در سرمایه داری معاصر چیست؟ چگونه محصولی به اندازه یک کیسه چای معمولی از نظر کیفیت ارزیابی می شود؟ سارا بسکی در مطالعه ابتکاری خود با رفتن به داخل یک خانه حراج هندی که در آن کارشناسان چای سیاه بازار انبوه، یکی از شناخته شده ترین کالاهای جهان را می چشند و ارزیابی می کنند، به این سؤالات می پردازد. Besky با ترکیب دادههای تاریخی غنی با تحقیقات قومنگاری در میان کشاورزان، طعمکنندگان و بازرگانان حرفهای چای، و کارگران مزرعه چای، نشان میدهد که چگونه معنای کیفیت در طول تاریخ صنعت چای تقریباً مورد آزمایش و بحث قرار گرفته است. با کار در زمینههای اقتصاد سیاسی، مطالعات علم و فناوری، و قومنگاری حسی، کیفیتهای مزه از رویکردی به کیفیت استدلال میکند که آن را مقصد نهایی پروژههای اقتصادی، امپراتوری یا پسا امپراتوری نمیداند، بلکه به عنوان گشایش برای آن پروژه ها.
دانلود کتاب «ویژگی های مزه: گذشته و آینده چای: 5»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.