دانلود کتاب Starch, Third Edition: Chemistry and Technology (به فارسی: نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «James N. BeMiller – Roy L. Whistler»
اطلاعات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: James N. BeMiller – Roy L. Whistler
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 894
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 0127462759 , 9780127462752
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری
ویرایش سوم این اثر مرجع موفق طولانی مدت، یک مرجع “باید” برای هر کسی است که نیاز یا مایل به درک ساختار، شیمی، خواص، تولید و استفاده از نشاسته و مشتقات آنها است.
دانلود کتاب «نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.