علم شیمی

نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

Starch, Third Edition: Chemistry and Technology

دانلود کتاب Starch, Third Edition: Chemistry and Technology (به فارسی: نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «James N. BeMiller – Roy L. Whistler»


اطلاعات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: James N. BeMiller – Roy L. Whistler

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 894

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0127462759 , 9780127462752

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

ویرایش سوم این اثر مرجع موفق طولانی مدت، یک مرجع “باید” برای هر کسی است که نیاز یا مایل به درک ساختار، شیمی، خواص، تولید و استفاده از نشاسته و مشتقات آنها است.


The third edition of this long-serving successful reference work is a ‘must-have’ reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivatives.

دانلود کتاب «نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.