علم شیمی

نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

Starch, Third Edition: Chemistry and Technology

دانلود کتاب Starch, Third Edition: Chemistry and Technology (به فارسی: نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «James N. BeMiller – Roy L. Whistler»


اطلاعات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: James N. BeMiller – Roy L. Whistler

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 894

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0127462759 , 9780127462752

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری

ویرایش سوم این اثر مرجع موفق طولانی مدت، یک مرجع “باید” برای هر کسی است که نیاز یا مایل به درک ساختار، شیمی، خواص، تولید و استفاده از نشاسته و مشتقات آنها است.


The third edition of this long-serving successful reference work is a ‘must-have’ reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivatives.

دانلود کتاب «نشاسته، ویرایش سوم: شیمی و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.