دانلود کتاب Savory Sweets : From Ingredients to Plated Desserts (به فارسی: شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده) نوشته شده توسط «Amy Felder CEPC»
اطلاعات کتاب شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Amy Felder CEPC
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 270
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780471740582 , 0471740586
توضیحات کتاب شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده
کتاب درسی مورد استفاده توسط کلاس شیرینی آشپزی پیشرفته @ Johnson & Wales University. مطالعه در پروفایل طعم و “نت” در رابطه با زبان و سنتز طعم. بسیار مفید برای حرفه ای ها و مواد غذایی هاردکور به طور یکسان. ترکیب طعم ها در توسعه ایده های شما بسیار مفید است. فرمول های اساسی جامد که باید داشته باشید. بار دیگر، این کتاب بیشتر شبیه یک کتاب درسی است، با عکس ها و تصاویر مصور. بسیار توصیه شده.
دانلود کتاب «شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.