کتاب الکترونیکی

شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده

Savory Sweets : From Ingredients to Plated Desserts

دانلود کتاب Savory Sweets : From Ingredients to Plated Desserts (به فارسی: شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده) نوشته شده توسط «Amy Felder CEPC»


اطلاعات کتاب شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Amy Felder CEPC

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 270

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780471740582 , 0471740586

توضیحات کتاب شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده

کتاب درسی مورد استفاده توسط کلاس شیرینی آشپزی پیشرفته @ Johnson & Wales University. مطالعه در پروفایل طعم و “نت” در رابطه با زبان و سنتز طعم. بسیار مفید برای حرفه ای ها و مواد غذایی هاردکور به طور یکسان. ترکیب طعم ها در توسعه ایده های شما بسیار مفید است. فرمول های اساسی جامد که باید داشته باشید. بار دیگر، این کتاب بیشتر شبیه یک کتاب درسی است، با عکس ها و تصاویر مصور. بسیار توصیه شده.


The textbook used by the advance culinary pastry class @ Johnson & Wales University. Study in flavor profiles and “notes” in relation to the tongue and tasting synthesis. Extremely useful for professionals and hardcore foodies alike. Flavor pairings are very helpful in developing your own ideas. Solid basic formulas a must have. Once again, this book reads more like a textbook, with photos and illustrated pictures. Highly recommended.

دانلود کتاب «شیرینی های شور: از مواد تشکیل دهنده تا دسرهای آبکاری شده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.