کتاب الکترونیکی

ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی و بهداشتی و غذایی

Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions

دانلود کتاب Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (به فارسی: ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی و بهداشتی و غذایی) نوشته شده توسط «Rüdiger Brummer»


اطلاعات کتاب ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی و بهداشتی و غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Rüdiger Brummer

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 190

حجم کتاب: 7 مگابایت

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی و بهداشتی و غذایی

امولسیون‌های آرایشی امروزه در اشکال مختلف برای کاربردهای مختلف، از جمله کرم‌های صورت و دست برای پوست‌های معمولی، خشک یا چرب، شیرها و لوسیون‌های بدن و همچنین محصولات ضد آفتاب وجود دارند. ردیابی آنها و خواص آنها با وجود نامهای آموزنده محصول یا نامهای جزئی (مانند کرم دست یا صورت) که به وضوح کاربرد و خواص آنها را نشان می دهد، همیشه آسان نیست. این کتابچه راهنمای عملی یک نمای کلی دقیق ارائه می دهد که ویژگی های کلیدی را توصیف می کند و نحوه اندازه گیری آنها را با استفاده از تکنیک های مدرن توضیح می دهد. نوشته شده توسط یک متخصص در جریان و خواص جریان، بر روی کاربرد اندازه‌گیری‌های رئولوژیکی (جریان) در امولسیون‌های آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی و ارتباط این نتایج با یافته‌های آزمایش‌های دیگر تمرکز دارد.
با شروع تاریخچه مختصری از رئولوژی و برخی از اصول اساسی، این کتابچه راهنمای استفاده از ویسکومترها و رئومترهای مدرن را به تفصیل شرح می دهد، از جمله توضیحات مختصری در مورد ابزارهای مختلف موجود. اما تمرکز بر روی روش‌های عملی روزمره آزمایشگاهی باقی می‌ماند: نحوه مشخص کردن امولسیون‌های آرایشی و غذایی با آزمایش‌های رئولوژیکی مختلف مانند دما، زمان، تنش و کرنش، هم ثابت و هم دینامیک. همچنین موضوع مهم چگونگی ارتباط نتایج با سایر ویژگی های مهم محصول، به عنوان مثال، احساس پوست، عملکرد پمپاژ، پایداری و غیره به دقت بررسی شده است. بسیاری از تصاویر، تصاویر، نمودارها و جداول به خوانندگانی کمک می‌کنند که در کار روزانه خود و همچنین به افراد با تجربه‌تر که به دنبال نکات و ترفندهای ویژه هستند، تازه‌ای به اندازه‌گیری امولسیون‌های آرایشی بپردازند.


Cosmetic emulsions exist today in many forms for a wide variety of applications, including face and hand creams for normal, dry or oily skin, body milks and lotions, as well as sun-block products. Keeping track of them and their properties is not always easy despite informative product names or partial names (e.g. hand or face cream) that clearly indicate their use and properties. This practical manual provides a detailed overview that describes the key properties and explains how to measure them using modern techniques. Written by an expert in flows and flow properties, it focuses on the application of rheological (flow) measurements to cosmetic and food emulsions and the correlation of these results with findings from other tests.
Beginning with a brief history of rheology and some fundamental principles, the manual describes in detail the use of modern viscometers and rheometers, including concise explanations of the different available instruments. But the focus remains on practical everyday lab procedures: how to characterize cosmetic and food emulsions with different rheological tests such as temperature, time, stress and strain, both static and dynamic. Also the critical topic of how the results correlate with other important product characteristics, for instance, skin sensation, pumping performance, stability etc. is carefully explored. Many pictures, illustrations, graphs and tables help readers new to the measurement of cosmetic emulsions in their daily work as well as to the more experienced who seek additional special tips and tricks.

دانلود کتاب «ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی و بهداشتی و غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.