اقتصاد

مدیریت مالی رستوران: یک رویکرد عملی

Restaurant financial management: a practical approach

دانلود کتاب Restaurant financial management: a practical approach (به فارسی: مدیریت مالی رستوران: یک رویکرد عملی) نوشته شده توسط «Jung – H»


اطلاعات کتاب مدیریت مالی رستوران: یک رویکرد عملی

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Apple Academic Press

نویسنده: Jung – H

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 307

حجم فایل: 5.79 مگابایت

کد کتاب: 1771886455 , 9781771886451

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب مدیریت مالی رستوران: یک رویکرد عملی

این کتاب جدید، مدیریت مالی رستوران: رویکردی عملی، راهنمایی‌های ارزشمندی در مورد نحوه به کارگیری مفاهیم حسابداری و امور مالی در فعالیت‌های تجاری رستوران در زندگی واقعی ارائه می‌کند. این کتاب منحصر به فرد است زیرا چارچوب قابل فهمی را ارائه می دهد که آن را به سه مرحله واضح استفاده از تکنیک های حسابداری و مالی برای ارزیابی یک کسب و کار رستوران تقسیم می کند: نحوه ادغام فعالیت های عمده یک کسب و کار رستوران را در اطلاعات مفید حسابداری معرفی می کند. توضیح می دهد که چگونه اطلاعات حسابداری تجزیه و تحلیل می شود و سپس برای پیش بینی آینده استفاده می شود. و روش های پیش بینی آینده و تعیین ارزش فعلی یک کسب و کار رستوران را معرفی می کند. با استفاده از این رویکرد، خوانندگان می‌توانند دانش مفیدی در مورد نحوه ارتباط حسابداری و امور مالی با یک کسب‌وکار رستورانی واقعی ایجاد کنند.

استفاده از یک کسب‌وکار رستوران خیالی (بر اساس یک رستوران واقعی) به عنوان مثالی برای نشان دادن یک سری از فعالیت‌های تجاری مرتبط، این کتاب خواننده را در جریان فعالیت‌های حسابداری رستوران قرار می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه اطلاعات معنی‌داری را ارائه می‌دهند و به خواننده یک دید پرنده می‌دهند.


This new book, Restaurant Financial Management: A Practical Approach, provides valuable guidance on how to apply the concepts of accounting and finance to real-life restaurant business activities. This book is unique because it provides an understandable framework that breaks it down into three clear steps of applying techniques of accounting and finance to evaluate a restaurant business: It introduces how to consolidate major activities of a restaurant business into useful accounting information. It explains how accounting information is analyzed and then used to forecast the future. And it introduces the methods of projecting the future and determining the current value of a restaurant business. Using this approach, readers can develop useful knowledge on how to relate accounting and finance to a real-life restaurant business.

Using an imaginary restaurant business (based on a real restaurant) as an example to demonstrate a series of relevant business activities, the book walks the reader through provides the restaurant accounting activities and shows how they provide meaningful information, giving the reader a bird’s eye view.

دانلود کتاب «مدیریت مالی رستوران: یک رویکرد عملی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید