کتاب الکترونیکی

شیمی فیزیک غذاها

Physical Chemistry of Foods

دانلود کتاب Physical Chemistry of Foods (به فارسی: شیمی فیزیک غذاها) نوشته شده توسط «D. J. Tritton»


اطلاعات کتاب شیمی فیزیک غذاها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press, Marcel Dekker

نویسنده: D. J. Tritton

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 807

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 0198544936 , 9780198544937

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیمی فیزیک غذاها

شیمی فیزیک غذاها با بررسی ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی محلول‌ها، پراکندگی‌ها، جامدات نرم، چربی‌ها و سیستم‌های سلولی، اصول فیزیکوشیمیایی واکنش‌ها و تبدیل‌هایی را که در طول ساخت، جابجایی و ذخیره‌سازی غذاها رخ می‌دهند، توصیف می‌کند. پوشش از جنبه‌های ترمودینامیک، پیوندها و نیروهای برهمکنش، و سینتیک واکنش، تا انتقال پدیده‌ها، پلیمرها، برهمکنش‌های کلوئیدی، هسته‌زایی، انتقال شیشه‌ای و انجماد، و جامدات نرم پیشرفت می‌کند. این جلد جامع به طور موثر فرآیندهای فیزیکوشیمیایی را که در توسعه محصولات غذایی با آن مواجه می شوند، روشن می کند.


Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, Physical Chemistry of Foods describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. Coverage progresses from aspects of thermodynamics, bonds and interaction forces, and reaction kinetics, to transport phenomena, polymers, colloidal interactions, nucleation, glass transitions and freezing, and soft solids. This comprehensive volume effectively clarifies the physicochemical processes encountered in food product development.

دانلود کتاب «شیمی فیزیک غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.