دانلود کتاب Physical Chemistry of Foods (به فارسی: شیمی فیزیک غذاها) نوشته شده توسط «D. J. Tritton»
اطلاعات کتاب شیمی فیزیک غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press, Marcel Dekker
نویسنده: D. J. Tritton
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 807
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 0198544936 , 9780198544937
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیمی فیزیک غذاها
شیمی فیزیک غذاها با بررسی ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی محلولها، پراکندگیها، جامدات نرم، چربیها و سیستمهای سلولی، اصول فیزیکوشیمیایی واکنشها و تبدیلهایی را که در طول ساخت، جابجایی و ذخیرهسازی غذاها رخ میدهند، توصیف میکند. پوشش از جنبههای ترمودینامیک، پیوندها و نیروهای برهمکنش، و سینتیک واکنش، تا انتقال پدیدهها، پلیمرها، برهمکنشهای کلوئیدی، هستهزایی، انتقال شیشهای و انجماد، و جامدات نرم پیشرفت میکند. این جلد جامع به طور موثر فرآیندهای فیزیکوشیمیایی را که در توسعه محصولات غذایی با آن مواجه می شوند، روشن می کند.
دانلود کتاب «شیمی فیزیک غذاها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.