دانلود کتاب Phenolics in Food and Nutraceuticals (به فارسی: فنول ها در غذا و مواد مغذی) نوشته شده توسط «Fereidoon Shahidi – Marian Naczk»
اطلاعات کتاب فنول ها در غذا و مواد مغذی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Fereidoon Shahidi – Marian Naczk
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 575
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9781587161384 , 1587161389 , 0203508734 , 0203594851 , 2003043977
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب فنول ها در غذا و مواد مغذی
فنولیک در مواد غذایی و مواد مغذی اولین خلاصه تک منبعی از اطلاعات ضروری در مورد فنول های مواد غذایی است. این کتاب منحصربهفرد طبقهبندی و نامگذاری فنولیکها، وقوع آنها در مواد غذایی و مواد مغذی، شیمی و کاربردها، و اثرات تغذیهای و سلامتی را گزارش میدهد. علاوه بر این، فعالیت آنتی اکسیدانی فنول ها در مواد غذایی و مواد مغذی و همچنین روش هایی برای تجزیه و تحلیل و کمی سازی را توصیف می کند. هر فصل با کتابشناسی گسترده برای مطالعه بیشتر به پایان می رسد. دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه، شیمیدانان، بیوشیمیها و متخصصان بهداشت این کتاب را ارزشمند خواهند یافت.
دانلود کتاب «فنول ها در غذا و مواد مغذی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.