دانلود کتاب Optimization in Food Engineering (به فارسی: بهینه سازی در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Ferruh Erdogdu»
اطلاعات کتاب بهینه سازی در مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Ferruh Erdogdu
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 787
حجم کتاب: 19 مگابایت
کد کتاب: 1420061410 , 9781420061413
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بهینه سازی در مهندسی مواد غذایی
در حالی که می توان از روش های پیچیده ریاضی برای درک بهتر و بهبود فرآیندها استفاده کرد، ماهیت غیرخطی مدل های پردازش مواد غذایی می تواند بهینه سازی دینامیکی آنها را به یک کار دلهره آور تبدیل کند. بهینه سازی در مهندسی مواد غذایی با مشارکت یک مجازی در صنعت فرآوری مواد غذایی، کاربردهای بالقوه و محدودیت های تکنیک های بهینه سازی برای پردازش مواد غذایی، از جمله روش های کلاسیک، الگوریتم های هوش مصنوعی- ژنتیک، روش های بهینه سازی چند هدفه، و دینامیک سیالات محاسباتی را ارزیابی می کند. .
کتاب با تشریح اصول و روشهای رویههای تحلیلی و عددی آغاز میشود. سپس تکنیک های بهینه سازی و نحوه اعمال آنها به طور خاص در پردازش مواد غذایی را پوشش می دهد. بخش پایانی عمیقاً به فرآیندهای اساسی غذا می پردازد و توضیحات و نمونه هایی مفصل از با تجربه ترین و منتشر شده ترین نویسندگان در این زمینه ارائه می دهد. این شامل طیف وسیعی از فرآیندها از استراتژیهای بهینهسازی برای بهبود عملکرد راکتورهای دستهای گرفته تا بهینهسازی پردازش حرارتی معمولی، گرمایش مایکروویو، خشک کردن انجمادی، خشک کردن اسپری و سیستمهای تبرید، تا تکنیکهای بهینهسازی ساختاری برای توسعه ظروف نوشیدنی، رویکردهای بهینهسازی برای برخورد است. پردازش و روش های بهینه برنامه ریزی عملیاتی. هر فصل پارامترهای مورد نیاز برای فرآیند داده شده را با روش بهینه سازی برای اعمال ارائه می دهد.
بخش فزایندهای از کار پردازندههای غذا بهینهسازی سیستمها برای جمعآوری دلار بیشتر از سربار برای جبران افزایش هزینههای آب و برق و حمل و نقل است. این کتاب با ترکیب منطقی تکنیکهای بهینهسازی از بسیاری از منابع در یک جلد واحد متمرکز بر فرآیندهای تولید غذا، راهحلهای واقعی برای افزایش هزینههای انرژی، مراقبتهای بهداشتی و تعهدات محصول ارائه میکند که بر قیمت نهایی تولید غذا تأثیر میگذارد.
The book begins by delineating the fundamentals and methods for analytical and numerical procedures. It then covers optimization techniques and how they specifically apply to food processing. The final section digs deep into fundamental food processes and provides detailed explanation and examples from the most experienced and published authors in the field. This includes a range of processes from optimization strategies for improving the performance of batch reactors to the optimization of conventional thermal processing, microwave heating, freeze drying, spray drying, and refrigeration systems, to structural optimization techniques for developing beverage containers, optimization approaches for impingement processing, and optimal operational planning methodologies. Each chapter presents the required parameters for the given process with the optimization procedure to apply.
An increasing part of the food processor’s job is to optimize systems to squeeze more dollars out of overhead to offset rising utility and transportation costs. Logically combining optimization techniques from many sources into a single volume focused on food production processes, this book provides real solutions to increases in energy, healthcare, and product liability costs that impact the bottom line in food production.
دانلود کتاب «بهینه سازی در مهندسی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.