دانلود کتاب New World Provence: Modern French Cooking for Friends and Family (به فارسی: New World Provence: آشپزی مدرن فرانسوی برای دوستان و خانواده) نوشته شده توسط «Alessandra Quaglia – Jean-Francis Quaglia»
اطلاعات کتاب New World Provence: آشپزی مدرن فرانسوی برای دوستان و خانواده
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Arsenal Pulp Press
نویسنده: Alessandra Quaglia – Jean-Francis Quaglia
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 192 / 216
حجم فایل: 138.76 مگابایت
کد کتاب: 1551522233 , 9781551522234
توضیحات کتاب New World Provence: آشپزی مدرن فرانسوی برای دوستان و خانواده
غذاهای فرانسوی یکی از بهترین غذاهای جهان محسوب میشوند، اما مواد سنتی آن مانند کره و خامه همیشه برای رژیمهای غذایی سالم امروزی مناسب نیستند. New World Provence یک کتاب آشپزی فرانسوی به سبک جدید است که با در نظر گرفتن مخاطبان معاصر آمریکای شمالی طراحی شده است و حاوی مواد سالم و آسانی است که با استفاده از تکنیکهای سنتی فرانسوی و با در نظر گرفتن آشپز خانگی بهینهسازی شده است. p>
این کتاب شامل دستور العمل های زیبا و در عین حال ساده است که از گوشت، غذاهای دریایی و سبزیجات فراوان در بازارهای آمریکای شمالی بهره می برد. مطابق با استعداد معاصر خود، تأثیرات پانفرهنگی فراوان است، با این حال در تمام مدت دستور العمل ها به سنت های فرانسوی وفادار می مانند.
نویسندگان ژان فرانسیس و الساندرا کواگلیا، سرآشپزهای زن و شوهر و صاحبان Provence و Provence Marinaside، دو رستوران خوب در ونکوور. دستور العمل های آنها نه تنها منعکس کننده حساسیت های آمریکای شمالی، بلکه حساسیت های خانوادگی نیز است. آنها والدین دو پسر کوچک هستند و مادر ژان فرانسیس صاحب رستوران معروف Le Patalain در مارسی، فرانسه است. این روابط کتاب را فراگرفته است، که نشان میدهد چگونه عشق و احترام مشترک به غذا میتواند از نسلی به نسل دیگر، از دنیای قدیم به دنیای جدید منتقل شود.
این کتاب سی و شش ویژگی خیرهکننده و کامل دارد. عکسهای رنگی و بیش از ۱۲۰ دستور غذا، از جمله میگو با نخود، کباب کامل خرگوش، راگوی لوبیا و قارچ وحشی، خرچنگ تازه با گوجهفرنگی و سبزی تازه، تارت سبزیجات برشته، خارپشت دریایی برشته شده روی نان، و بولامیس به سبک جدید.
French cuisine is considered among the world’s best, but its traditional ingredients like butter and cream aren’t always appropriate for today’s heart-healthy diets. New World Provence is a new-style French cookbook designed with contemporary North American audiences in mind, featuring healthy, easy-to-find ingredients prepared using traditional French techniques tweaked with the home cook in mind.
The book includes beautiful yet simple recipes that take advantage of meats, seafood, and vegetables abundant in North American markets; in keeping with their contemporary flair, pan-cultural influences abound, yet all the while the recipes remain faithful to French traditions.
Authors Jean-Francis and Alessandra Quaglia are the husband-and-wife chefs and owners of Provence and Provence Marinaside, two fine dining establishments in Vancouver. Their recipes reflect not only North American sensibilities, but familial ones as well; they are the parents of two young sons, and Jean-Francis’ mother owns the famed Le Patalain restaurant in Marseilles, France. These relationships pervade the book, which reveals how a common love and respect for food can be passed on from generation to generation, from the old world to the new.
The book features thirty-six stunning, full-color photographs and over 120 recipes, including prawns with chickpea gallette, whole rabbit barbecue, bean and wild mushroom ragout, fresh crab with tomatoes and fresh herbs, roasted vegetable tart, poached sea urchin on bread, and new-style bouillabaisse.
دانلود کتاب «New World Provence: آشپزی مدرن فرانسوی برای دوستان و خانواده»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.