دانلود کتاب Multiple Emulsion: Technology and Applications (به فارسی: امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها) نوشته شده توسط «A. Aserin»
اطلاعات کتاب امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها
موضوع اصلی: شیمی فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: A. Aserin
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 354
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780470170939 , 047017093X
توضیحات کتاب امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها
این یک مرجع اصلی و عملی برای دانشمندان سطح و کلوئید، شیمیدانهای فیزیک، مهندسین شیمی، دانشمندان مواد نرم، شیمیدانان مواد غذایی، دانشمندان آزادسازی کنترلشده، و دانشمندان داروسازی در کاربردهای دارورسانی و همچنین برای دانشجویان فارغالتحصیل در این رشتهها است. ویراستار و همکاران امیدوارند که این تلفیق منطقی اطلاعات فعلی، درک امولسیون های متعدد را بیشتر کند و به کاربردهای جدید و عملی منجر شود.
دانلود کتاب «امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)