کتاب الکترونیکی

امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها

Multiple Emulsion: Technology and Applications

دانلود کتاب Multiple Emulsion: Technology and Applications (به فارسی: امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها) نوشته شده توسط «A. Aserin»


اطلاعات کتاب امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها

موضوع اصلی: شیمی فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: A. Aserin

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 354

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9780470170939 , 047017093X

توضیحات کتاب امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها

این یک مرجع اصلی و عملی برای دانشمندان سطح و کلوئید، شیمیدان‌های فیزیک، مهندسین شیمی، دانشمندان مواد نرم، شیمی‌دانان مواد غذایی، دانشمندان آزادسازی کنترل‌شده، و دانشمندان داروسازی در کاربردهای دارورسانی و همچنین برای دانشجویان فارغ‌التحصیل در این رشته‌ها است. ویراستار و همکاران امیدوارند که این تلفیق منطقی اطلاعات فعلی، درک امولسیون های متعدد را بیشتر کند و به کاربردهای جدید و عملی منجر شود.


This is a core, hands-on reference for surface and colloid scientists, physical chemists, chemical engineers, soft materials scientists, food chemists, controlled release scientists, and pharmaceutical scientists in drug delivery applications, as well as for graduate students in these disciplines. The editor and contributors hope this logical consolidation of current information will further the understanding ofmultiple emulsions and lead to new, practical applications.

دانلود کتاب «امولسیون چندگانه: فناوری و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.