کتاب الکترونیکی

بیوتکنولوژی مولکولی برای تولید مواد غذایی گیاهی

Molecular Biotechnology for Plant Food Production

دانلود کتاب Molecular Biotechnology for Plant Food Production (به فارسی: بیوتکنولوژی مولکولی برای تولید مواد غذایی گیاهی) نوشته شده توسط «Octavio Paredes-Lopez»


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی مولکولی برای تولید مواد غذایی گیاهی

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Octavio Paredes-Lopez

زبان: English

فرمت کتاب: chm (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 626

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781566766852 , 1566766850

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی مولکولی برای تولید مواد غذایی گیاهی

مجموعه ای جامع از بررسی دانش فعلی بیوتکنولوژی مولکولی، از جمله مهندسی ژنتیک، مرتبط با تولید محصولات غذایی گیاهی را ارائه می دهد.


Provides a comprehensive set of reviews of present knowledge of molecular biotechnology, including genetic engineering, associated with the production of plant food crops.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی مولکولی برای تولید مواد غذایی گیاهی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.