دانلود کتاب Meat processing: improving quality (به فارسی: فرآوری گوشت: بهبود کیفیت) نوشته شده توسط «Joseph Kerry – J. Kerry – David Ledward»
اطلاعات کتاب فرآوری گوشت: بهبود کیفیت
موضوع اصلی: بوم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press; Woodhead Pub
نویسنده: Joseph Kerry – J. Kerry – David Ledward
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 435
حجم کتاب: 32 مگابایت
کد کتاب: 9780849315398 , 0-8493-1539-5 , 1-85573-395-1 , 1-85573-442-7 , 1-85573-448-6
نوبت چاپ: 1
دانلود کتاب «فرآوری گوشت: بهبود کیفیت»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.