کتاب الکترونیکی

فرآوری گوشت: بهبود کیفیت

Meat processing: improving quality

دانلود کتاب Meat processing: improving quality (به فارسی: فرآوری گوشت: بهبود کیفیت) نوشته شده توسط «Joseph Kerry – J. Kerry – David Ledward»


اطلاعات کتاب فرآوری گوشت: بهبود کیفیت

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press; Woodhead Pub

نویسنده: Joseph Kerry – J. Kerry – David Ledward

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 435

حجم کتاب: 32 مگابایت

کد کتاب: 9780849315398 , 0-8493-1539-5 , 1-85573-395-1 , 1-85573-442-7 , 1-85573-448-6

نوبت چاپ: 1

دانلود کتاب «فرآوری گوشت: بهبود کیفیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.