کتاب الکترونیکی

لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی

Lactoferrin:  Natural - Multifunctional - Antimicrobial

دانلود کتاب Lactoferrin: Natural – Multifunctional – Antimicrobial (به فارسی: لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی) نوشته شده توسط «Narian Naidu»


اطلاعات کتاب لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Narian Naidu

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 93

حجم کتاب: 1 مگابایت

کد کتاب: 9780849309090 , 0-8493-0909-3

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی

بیماری های ناشی از پاتوژن های غذایی حداقل 6 میلیون بار در سال رخ می دهد و باعث مرگ 9000 نفر می شود. برای دهه‌ها، میکروبیولوژیست‌های مواد غذایی روش‌های مؤثر مختلفی را برای محافظت از غذا ایجاد کرده‌اند. با این حال، توسعه مداوم فن‌آوری‌های چند وجهی پردازش مواد غذایی و ظهور پاتوژن‌های قوی موجود در مواد غذایی، کارایی بسیاری از مداخلات ضد میکروبی را به خطر انداخت. بسیاری از فناوری‌ها همچنین نمی‌توانند مشکل باقی مانده‌های باکتریایی روی سطح غذا را برطرف کنند. علاوه بر این، برخی از باکتری ها توانایی ایجاد مقاومت در برابر مداخلات ضد میکروبی را دارند. همه این عوامل به نگرانی روزافزون در مورد ایمن نگه داشتن مواد غذایی ما کمک می کنند. Lactoferrin: Natural o Multifunctional o Antimicrobial پیشینه علمی استفاده از این عامل مسدود کننده میکروبی طبیعی را به عنوان یک مداخله ضد میکروبی غذایی موثر ارائه می دهد. منبع اطلاعات علمی کاربردی در مورد لاکتوفرین به عنوان یک مداخله ضد میکروبی طبیعی لاکتوفرین: طبیعی یا چند منظوره یا فناوری مسدودکننده میکروبی جزئیات ضد میکروبی برای محافظت از غذاها در برابر میکروب های مضر. اخیراً، محققان مرکز تحقیقات ضد میکروبی، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در پومونا دریافتند که لاکتوفرین، زمانی که فعال می شود، به عنوان یک مداخله ضد میکروبی قوی عمل می کند. با حذف باکتری‌های مضر از سطح، و گرسنگی دادن باکتری‌ها قبل از تکثیر و تولید سموم مضر از غذا محافظت می‌کند و همچنین از چسبیدن مجدد باکتری‌ها به سطوح غذا جلوگیری می‌کند. در نتیجه این ماده پتانسیلی برای کمک به تجارت کشاورزی و صنایع غذایی دارد تا محصولات غذایی ایمن‌تری را برای مصرف‌کنندگان عرضه کند. لاکتوفرین یک ضد میکروبی با طیف وسیع است که از تکثیر باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و انگل ها جلوگیری می کند. برخی از کاربردهای فعلی آن عبارتند از: مکمل غذایی، مواد تشکیل دهنده شیر خشک نوزاد و درمان پزشکی برای تقویت سیستم ایمنی. از آنجا که لاکتوفرین به طور طبیعی در محصولات شیر ​​وجود دارد، سابقه طولانی در مصرف ایمن توسط انسان دارد. لاکتوفرین راحت و مقرون به صرفه می تواند در زمینه علم و فناوری ضد میکروبی مواد غذایی و روش محافظت از خود در برابر پاتوژن های غذایی متحول کند.


Illnesses resulting from foodborne pathogens occur at least 6 million times each year and cause an estimated 9,000 deaths. For decades, food microbiologists have developed various effective methods of food protection. However, the constant development of multi-facet food processing technologies and the emergence of potent foodborne pathogens, compromised the efficacy of many antimicrobial interventions. Most technologies also fail to address the problem of bacterial debris remaining on the food surface. Furthermore, some bacteria have the ability to develop resistance to antimicrobial interventions. All such factors contribute to the continuously growing concern of keeping our food safe. Lactoferrin: Natural o Multifunctional o Antimicrobial presents the scientific background on use of this naturally occurring microbial blocking agent as an effective food antimicrobial intervention. THE SOURCE FOR APPLIED SCIENTIFIC INFORMATION ON LACTOFERRIN AS A NATURAL ANTIMICROBIAL INTERVENTION Lactoferrin: Natural o Multifunctional o Antimicrobial details microbial blocking technology to protect foods from harmful microbes. Recently, researchers at the Center for Antimicrobial Research, California State Polytechnic University at Pomona found that lactoferrin, when activated, functions as a potent antimicrobial intervention. It protects food by removing harmful bacteria from the surface, and by starving bacteria before they can multiply and produce harmful toxins and it also prevents bacteria from re-attaching to food surfaces. As a result this substance has potential to help the agribusiness and food industry supply safer food products to consumers.WHY LACTOFERRIN?Studied for 50 years, lactoferrin is known to have many beneficial biological properties as an integral component of the mammalian innate defense system. Lactoferrin is a broad-spectrum antimicrobial known to inhibit proliferation of bacteria, viruses, fungi, and parasites. Some of its current applications include: dietary supplement, ingredient in infant formula, and a medical treatment to boost the immune system. Because lactoferrin occurs naturally in milk products, it has a long track record of being safely consumed by humans. Convenient and affordable, lactoferrin could revolutionize the field of food antimicrobial science and technology and the way we protect ourselves from foodborne pathogens.

دانلود کتاب «لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.