دانلود کتاب Lactoferrin: Natural – Multifunctional – Antimicrobial (به فارسی: لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی) نوشته شده توسط «Narian Naidu»
اطلاعات کتاب لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Narian Naidu
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 93
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 9780849309090 , 0-8493-0909-3
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی
بیماری های ناشی از پاتوژن های غذایی حداقل 6 میلیون بار در سال رخ می دهد و باعث مرگ 9000 نفر می شود. برای دههها، میکروبیولوژیستهای مواد غذایی روشهای مؤثر مختلفی را برای محافظت از غذا ایجاد کردهاند. با این حال، توسعه مداوم فنآوریهای چند وجهی پردازش مواد غذایی و ظهور پاتوژنهای قوی موجود در مواد غذایی، کارایی بسیاری از مداخلات ضد میکروبی را به خطر انداخت. بسیاری از فناوریها همچنین نمیتوانند مشکل باقی ماندههای باکتریایی روی سطح غذا را برطرف کنند. علاوه بر این، برخی از باکتری ها توانایی ایجاد مقاومت در برابر مداخلات ضد میکروبی را دارند. همه این عوامل به نگرانی روزافزون در مورد ایمن نگه داشتن مواد غذایی ما کمک می کنند. Lactoferrin: Natural o Multifunctional o Antimicrobial پیشینه علمی استفاده از این عامل مسدود کننده میکروبی طبیعی را به عنوان یک مداخله ضد میکروبی غذایی موثر ارائه می دهد. منبع اطلاعات علمی کاربردی در مورد لاکتوفرین به عنوان یک مداخله ضد میکروبی طبیعی لاکتوفرین: طبیعی یا چند منظوره یا فناوری مسدودکننده میکروبی جزئیات ضد میکروبی برای محافظت از غذاها در برابر میکروب های مضر. اخیراً، محققان مرکز تحقیقات ضد میکروبی، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در پومونا دریافتند که لاکتوفرین، زمانی که فعال می شود، به عنوان یک مداخله ضد میکروبی قوی عمل می کند. با حذف باکتریهای مضر از سطح، و گرسنگی دادن باکتریها قبل از تکثیر و تولید سموم مضر از غذا محافظت میکند و همچنین از چسبیدن مجدد باکتریها به سطوح غذا جلوگیری میکند. در نتیجه این ماده پتانسیلی برای کمک به تجارت کشاورزی و صنایع غذایی دارد تا محصولات غذایی ایمنتری را برای مصرفکنندگان عرضه کند. لاکتوفرین یک ضد میکروبی با طیف وسیع است که از تکثیر باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و انگل ها جلوگیری می کند. برخی از کاربردهای فعلی آن عبارتند از: مکمل غذایی، مواد تشکیل دهنده شیر خشک نوزاد و درمان پزشکی برای تقویت سیستم ایمنی. از آنجا که لاکتوفرین به طور طبیعی در محصولات شیر وجود دارد، سابقه طولانی در مصرف ایمن توسط انسان دارد. لاکتوفرین راحت و مقرون به صرفه می تواند در زمینه علم و فناوری ضد میکروبی مواد غذایی و روش محافظت از خود در برابر پاتوژن های غذایی متحول کند.
دانلود کتاب «لاکتوفرین: طبیعی – چند منظوره – ضد میکروبی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.