آشپزی

تولید خانگی انواع گوشت و سوسیس و کالباس مرغوب

Home Production of Quality Meats and Sausages

دانلود کتاب Home Production of Quality Meats and Sausages (به فارسی: تولید خانگی انواع گوشت و سوسیس و کالباس مرغوب) نوشته شده توسط «Stanley Marianski – Adam Marianski»


اطلاعات کتاب تولید خانگی انواع گوشت و سوسیس و کالباس مرغوب

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Bookmagic LLC

نویسنده: Stanley Marianski – Adam Marianski

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 1058

حجم فایل: 4.66 مگابایت

کد کتاب: 0982426739 , 9780982426739

توضیحات کتاب تولید خانگی انواع گوشت و سوسیس و کالباس مرغوب

نیاز به یک مرجع جامع تک جلدی در زمینه تولید گوشت و سوسیس و کالباس در منزل وجود داشته است. بسیاری از کتاب‌های آشپزی مملو از دستور العمل‌هایی هستند که هیچ پایه‌ای برای دنبال کردن علاقه‌مندان جدی ایجاد نمی‌کنند. این باعث می‌شود که او درک کمی از فرآیند تولید سوسیس نداشته باشد و از معرفی ایده‌های خود ترس داشته باشد. کتاب‌های حرفه‌ای هستند که برای مدیران کارخانه‌های گوشت یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی نوشته می‌شوند، متأسفانه این آثار با اصطلاحات فنی دشواری نوشته شده‌اند که بیشتر آنها از درک یک فرد عادی خارج است. تولید خانگی گوشت و سوسیس و کالباس با کیفیت، شکافی را که بین کتاب‌های درسی بسیار فنی و الزامات یک علاقمند معمولی وجود دارد، پر می‌کند. به منظور ساده سازی این شکاف به حداقل مطلق، اصطلاحات فنی با اصطلاحات معادل اما ساده تر جایگزین شدند و بسیاری از عکس ها، نقشه ها و جداول گنجانده شدند. این کتاب موضوعاتی مانند پخت و درست کردن آب نمک، دود کردن گوشت و سوسیس، استانداردهای ایالات متحده، ساخت محصولات تازه، دودی، امولسیون شده، تخمیری و خشک شده در هوا، ساخت سوسیس‌های مخصوص مانند پنیر سر، سوسیس خون و جگر، کم نمک، کم چرب را در بر می‌گیرد. و محصولات کوشر، ژامبون، بیکن، ته قنداق تفنگ، مرغ، ماهی و بازی، ایجاد دستور العمل های خود و بسیاری موارد دیگر… برای شروع به خواننده 172 دستور غذا ارائه شده است که به دلیل اصالت و ارزش تاریخی انتخاب شده اند. آنها به عنوان یک ماده مطالعه و به عنوان یک منبع ارزشمند در ساخت محصولات گوشتی و سوسیس ارزش زیادی دارند. اگرچه دستور العمل ها نقش مهمی در این محصولات دارند، اما این فرآیند است که در نهایت کیفیت سوسیس را تعیین می کند. کاملاً واضح است که نویسندگان نمی‌خواهند خواننده فقط دستور العمل‌ها را کپی کند. ما می خواهیم او سوسیس ساز باشد.»


There has been a need for a comprehensive one-volume reference on the manufacture of meats and sausages at home. There are many cookbooks loaded with recipes which do not build any foundation for the serious hobbyist to follow. This leaves him with little understanding of the sausage making process and afraid to introduce his own ideas. There are professional books that are written for meat plant managers or graduate students, unfortunately, these works are written in such difficult technical terms, that most of them are beyond the comprehension of an average person. Home Production of Quality Meats and Sausages bridges the gap that exists between highly technical textbooks and the requirements of the typical hobbyist. In order to simplify this gap to the absolute minimum, technical terms were substituted with their equivalent but simpler terms and many photographs, drawings and tables were included. The book covers topics such as curing and making brines, smoking meats and sausages, U.S. Standards, making fresh, smoked, emulsified, fermented and air dried products, making special sausages such as head cheeses, blood and liver sausages, low salt, low fat and Kosher products, hams, bacon, butts and loins, poultry, fish and game, creating your own recipes and much more… To get the reader started 172 recipes are provided which were chosen for their originality and historical value. They carry an enormous value as a study material and as a valuable resource on making meat products and sausages. Although recipes play an important role in these products, it is the process that ultimately decides the sausage quality. It is perfectly clear that the authors dont want the reader to copy the recipes only: «We want him to understand the sausage making process and we want him to create his own recipes. We want him to be the sausage maker.»

دانلود کتاب «تولید خانگی انواع گوشت و سوسیس و کالباس مرغوب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید