کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

Handbook of nutraceuticals and functional foods

دانلود کتاب Handbook of nutraceuticals and functional foods (به فارسی: کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی) نوشته شده توسط «Robert E.C. Wildman»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC/Taylor&Francis

نویسنده: Robert E.C. Wildman

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 562

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 0849364094 , 9780849364099

نوبت چاپ: 2nd ed

توضیحات کتاب کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

پیشرفت‌های علمی در این زمینه نه تنها به ما درک بهتری از رژیم غذایی بهینه داده است، بلکه به شرکت‌های مواد غذایی و مواد مغذی اجازه می‌دهد تا محصولاتی با ادعاهای سلامت خاص را به بازار عرضه کنند، غذاهای موجود را غنی‌سازی کنند و حتی غذاهای جدیدی را که برای مزایای سلامتی خاصی طراحی شده‌اند تولید کنند. . Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods، ویرایش دوم، آخرین داده ها را از منابع معتبر و علمی گردآوری می کند. شواهد محکمی در مورد خواص پیشگیرانه و دارویی بسیاری از غذاهای طبیعی ارائه می دهد. این کتاب راهنما بیش از 200 ترکیب مواد مغذی را بررسی می کند. هر فصل شامل خواص شیمیایی، فعالیت بیوشیمیایی، منابع غذایی، و یافته های شواهد برای هر ترکیب است. موضوعات جدید شامل استفاده از اگزوپلی ساکاریدها از باکتری های اسید لاکتیک، پروتئین به عنوان یک عنصر کاربردی برای کاهش وزن، و مواد مغذی برای استفاده در درمان کمکی افسردگی است. دو فصل جدید شواهد اخیر در مورد استرس اکسیداتیو و نیازهای آنتی اکسیدانی ورزشکاران و همچنین استفاده از مواد مغذی برای التهاب را مورد بحث قرار می دهد. بررسی علمی تغییرات تغذیه و سبک زندگی در مورد درد و ناتوانی آرتروز موضوع مقاله جدید دیگری است. این کتاب با نگاهی به فرصت های بازاریابی آینده با توجه ویژه به کاهش چاقی به پایان می رسد. با مشارکت گروهی از متخصصان برجسته بین‌المللی، کتابچه راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی، ویرایش دوم، دسترسی فوری به داده‌های جامع و پیشرفته را فراهم می‌کند و این امکان را برای دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه و محققان فراهم می‌کند تا از این ثروت روزافزون اطلاعات استفاده کنند.


Scientific advances in this field have not only given us a better understanding of what is an optimal diet, but has allowed food and nutraceutical companies to market products with specific health claims, fortify existing foods, and even create new foods designed for a particular health benefit. Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods, Second Edition, compiles the latest data from authoritative, scientific sources. It provides hard evidence on the prophylactic and medicinal properties of many natural foods. This handbook reviews more than 200 nutraceutical compounds. Each chapter includes the chemical properties, biochemical activity, dietary sources, and evidentiary findings for each compound. New topics include the use of exopolysaccharides from lactic acid bacteria, protein as a functional ingredient for weight loss, and nutraceuticals to be used in the adjunctive treatment of depression. Two new chapters discuss recent evidence on oxidative stress and the antioxidant requirements of athletes as well as the use of nutraceuticals for inflammation. The scientific investigation of nutrition and lifestyle changes on the pain and debilitation of osteoarthritis is the subject of another new article. The book concludes with a look at future marketing opportunities paying particular attention to the alleviation of obesity. With contributions from a panel of leading international experts, Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods, Second Edition, provides instant access to comprehensive, cutting edge data, making it possible for food scientists, nutritionists, and researchers to utilize this ever growing wealth of information.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.