کتاب الکترونیکی

بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات

Fruit and Vegetable Biotechnology

دانلود کتاب Fruit and Vegetable Biotechnology (به فارسی: بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات) نوشته شده توسط «Victoriano Valpuesta»


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Victoriano Valpuesta

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 332

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9780849314360 , 0-8493-1436-4 , 1855734672

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات

بررسی می کند که چگونه بیوتکنولوژی می تواند کیفیت و بهره وری کشت میوه و سبزیجات را بهبود بخشد. تأثیر عمده آن بر کشت میوه و سبزیجات و متعاقب آن پردازش مواد غذایی را بررسی می کند.


Examines how biotechnology can improve the quality and productivity of fruit and vegetable cultivation. Explores its major impact on fruit and vegetable cultivation and subsequent food processing.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.