دانلود کتاب Foodborne Diseases, (به فارسی: بیماری های منتقله از غذا،) نوشته شده توسط «Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban»
اطلاعات کتاب بیماری های منتقله از غذا،
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 564 / 570
حجم فایل: 81.98 مگابایت
کد کتاب: 0128114444 , 9780128114445
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیماری های منتقله از غذا،
بیماری های منتقله از غذا، جلد پانزدهم، آخرین نسخه از مجموعه راهنمای مهندسی زیستی است. این جلد مسائل پیچیده همیشه در حال تغییری را که در دهه گذشته در صنعت غذا ظهور کرده است را پوشش می دهد. این یک مرجع محکم با پوشش گسترده برای ارائه پایه ای برای درک عملی بیماری ها و کاربردهای صنعتی مرتبط است. این به محققان و دانشمندان کمک می کند تا بیماری های ناشی از غذا را مدیریت کنند و از شیوع و کنترل آن جلوگیری کنند. این کتاب اطلاعاتی در مورد شایعترین و کلاسیکترین بیماریهای منتقله از غذا، ظهور و بررسیهای آنها، همراه با بررسیشدهترین و موفقترین استراتژیهای توسعهیافته برای مبارزه با این شرایط تهدیدکننده سلامتی را ارائه میدهد.
- پیشرفتهای بیوتکنولوژی، فناوریهای نوظهور، ایمنی مواد غذایی و کنترل کیفیت را که بر بیماریهای ناشی از غذا تأثیر میگذارند شناسایی میکند. به کمپیلوباکتر، لیستریا، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا، ویبریو و هلیکوباکتر میپردازد
- درباره روشهای مبتنی بر حسگر زیستی برای تعیین پاتوژنهای منتقله از غذا بحث میکند
- شامل تایپسازی مولکولی پاتوژنهای اصلی مواد غذایی است
Foodborne Diseases, Volume Fifteen, is the latest release in the Handbook of Bioengineering series. This volume covers the ever-changing complex issues that have emerged in the food industry over the past decade. This is a solid reference with broad coverage to provide a foundation for a practical understanding of diseases and related industrial applications. It will help researchers and scientists manage foodborne diseases and prevent and control outbreaks. The book provides information on the most common and classical foodborne diseases, their emergence and inquiries, along with the most investigated and successful strategies developed to combat these health-threatening conditions.
- Identifies the advances in biotechnology, emerging technologies, food safety and quality control that impact foodborne diseases
- Explores advances in vaccines to fight foodborne illness
- Addresses Campylobacter, Listeria, Staphylococcus aureus, Salmonella, Vibrio and Helicobacter
- Discusses biosensor based methods for determining foodborne pathogens
- Includes molecular typing of major foodborne pathogens
دانلود کتاب «بیماری های منتقله از غذا،»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.