دانلود کتاب Fermentation Essentials: The Essential Guide for Fermentation and Probiotic Foods (به فارسی: ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک) نوشته شده توسط «Lane – Sandi»
اطلاعات کتاب ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Lane – Sandi
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
حجم فایل: 128 کیلوبایت
توضیحات کتاب ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک
بررسی اجمالی: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک! فرهنگهای مختلف از سراسر جهان غذای تولید شده از طریق فرآیند تخمیر را سرو میکنند. این مواد غذایی نه تنها طعم فوق العاده ای دارند، بلکه سرشار از باکتری های خوب هستند که می توانند سلامت و تندرستی افراد را به شدت بهبود بخشند. انسان های اولیه از تخمیر به عنوان مکانیزمی برای حفظ مواد غذایی، بهبود طعم و مزه آن و ترویج ارزش غذایی استفاده می کردند. این فرآیند حتی ممکن است پیش از وجود انسان باشد. در اینجا پیش نمایشی از آنچه خواهید آموخت… • مبانی تخمیر • انواع اصلی تخمیر • روش های تخمیر • زمان ها و دماهای تخمیر • … و خیلی، خیلی بیشتر! همین امروز کپی خود را بخرید!
دانلود کتاب «ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.