آشپزی

ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک

Fermentation Essentials: The Essential Guide for Fermentation and Probiotic Foods

دانلود کتاب Fermentation Essentials: The Essential Guide for Fermentation and Probiotic Foods (به فارسی: ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک) نوشته شده توسط «Lane – Sandi»


اطلاعات کتاب ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Lane – Sandi

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

حجم فایل: 128 کیلوبایت

توضیحات کتاب ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک

بررسی اجمالی: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک! فرهنگ‌های مختلف از سراسر جهان غذای تولید شده از طریق فرآیند تخمیر را سرو می‌کنند. این مواد غذایی نه تنها طعم فوق العاده ای دارند، بلکه سرشار از باکتری های خوب هستند که می توانند سلامت و تندرستی افراد را به شدت بهبود بخشند. انسان های اولیه از تخمیر به عنوان مکانیزمی برای حفظ مواد غذایی، بهبود طعم و مزه آن و ترویج ارزش غذایی استفاده می کردند. این فرآیند حتی ممکن است پیش از وجود انسان باشد. در اینجا پیش نمایشی از آنچه خواهید آموخت… • مبانی تخمیر • انواع اصلی تخمیر • روش های تخمیر • زمان ها و دماهای تخمیر • … و خیلی، خیلی بیشتر! همین امروز کپی خود را بخرید!


Overview: The Essential Guide for Fermentation and Probiotic Foods! Different cultures from all over the world serve food produced through the process of fermentation. These food items do not only taste great, but they are also rich in good bacteria that can drastically improve people’s health and well-being. Early human beings used fermentation, as a mechanism to preserve food, improve its taste and promote is nutritional value. The process may have even predated human existence. Here Is A Preview Of What You’ll Learn… • The Basics of Fermentation •Main Types of Fermentation •Fermentation Methods •Fermentation Times and Temperatures •….and Much, much more! Purchase your copy today!

دانلود کتاب «ملزومات تخمیر: راهنمای ضروری برای تخمیر و غذاهای پروبیوتیک»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید