دانلود کتاب Encyclopedia of Food & Culture (به فارسی: دایره المعارف غذا و فرهنگ) نوشته شده توسط «Solomon H. – Ed. Katz»
اطلاعات کتاب دایره المعارف غذا و فرهنگ
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Charles Scribner’s Sons
نویسنده: Solomon H. – Ed. Katz
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 718
حجم کتاب: 32 مگابایت
کد کتاب: 9780684805658 , 0-684-80565-0 , 0-684-80566-9
دانلود کتاب «دایره المعارف غذا و فرهنگ»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.