کتاب الکترونیکی

فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی

Edible Films and Coatings for Food Applications

دانلود کتاب Edible Films and Coatings for Food Applications (به فارسی: فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی) نوشته شده توسط «Attila E. Pavlath – William Orts (auth.) – Kerry C. Huber – Milda E. Embuscado (eds.)»


اطلاعات کتاب فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer-Verlag New York

نویسنده: Attila E. Pavlath – William Orts (auth.) – Kerry C. Huber – Milda E. Embuscado (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 416

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 0387928235 , 9780387928234

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی

فیلم ها و پوشش های خوراکی نقش مهمی در کیفیت، ایمنی، حمل و نقل، ذخیره سازی و نمایش طیف وسیعی از غذاهای تازه و فرآوری شده دارند. فیلم ها و روکش های خوراکی ضمن جلوگیری از از دست دادن رطوبت و حفظ کیفیت، از فساد و آلودگی میکروبی غذاها جلوگیری می کنند.

صنعت فیلم و پوشش خوراکی در حال حاضر صنعتی چند میلیون دلاری است. به گفته جیمز راسمن از مشاوران راسمن، کمتر از 1 میلیون دلار در سال 1999، بازار به بیش از 100 میلیون دلار افزایش یافته است و انتظار می رود تا سال 2008 به 350 میلیون دلار افزایش یابد. محصولات دارویی و مصرفی مسئول افزایش فوق العاده بوده اند. این رشد حجم عظیمی از مقالات علمی، پتنت ها و پروژه های تحقیقاتی انجام شده توسط اعضای صنایع غذایی، دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی را تولید کرده است.

فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی این ثروت عظیم دانش علمی را در حجمی منظم و منظم گرد هم می آورد. این علم، کاربرد، عملکرد و بازار فیلم ها و پوشش های خوراکی را بررسی می کند.

Milda Embuscado دانشمند ارشد در McCormick & Company, Inc., Hunt Valley, Maryland است.

کری هوبر، استاد علوم غذایی و سم شناسی در دانشگاه آیداهو، مسکو، آیداهو است.


Edible films and coatings play an important role in the quality, safety, transportation, storage, and display of a wide range of fresh and processed foods. Edible films and coatings, while preventing moisture loss and maintaining quality, prevent spoilage and microbial contamination of foods.

The edible film and coating industry is now a multimillion dollar industry. Less than $1 million in 1999, the market has grown to more than $100 million and was expected to grow to $350 million by 2008, according to James Rossman of Rossman Consulting. Pharmaceutical and consumer products have been responsible for the tremendous increase. This growth has produced an enormous amount of scientific articles, patents, and research projects undertaken by members of the food industry, academia, and research institutions.

Edible Films and Coatings for Food Applications brings together this vast wealth of scientific knowledge in a systematically organized volume. It examines the science, application, function, and market for edible films and coatings.

Milda Embuscado is a Senior Scientist at McCormick & Company, Inc., Hunt Valley, Maryland.

Kerry Huber is a Professor of Food Science and Toxicology at the University of Idaho, Moscow, Idaho.

دانلود کتاب «فیلم ها و پوشش های خوراکی برای کاربردهای غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.