آشپزی

کوسینا پوورا: آشپزی دهقانی توسکانی

Cucina Povera: Tuscan Peasant Cooking

دانلود کتاب Cucina Povera: Tuscan Peasant Cooking (به فارسی: کوسینا پوورا: آشپزی دهقانی توسکانی) نوشته شده توسط «Pamela Sheldon Johns»


اطلاعات کتاب کوسینا پوورا: آشپزی دهقانی توسکانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Andrews McMeel Publishing

نویسنده: Pamela Sheldon Johns

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 192

حجم فایل: 10.93 مگابایت

کد کتاب: 1449402380 , 9781449402389

توضیحات کتاب کوسینا پوورا: آشپزی دهقانی توسکانی

“غذاهای خوب برای روزهای سخت” غذاهای راحتی ایتالیایی از قلب توسکانی بر اساس غذاهای الهام گرفته از دهقانان.

“براوا، خانم شلدون جانز، برای اینکه این آشپزی را با چنین لطفی برای ما به ارمغان آورد، و با احترامی که به قلب غذاهای ایتالیایی می رود.” –InMamasKitchen.com

Cucina Povera یک سفر آشپزی لذت بخش در توسکانی است که به دلیل غذاهای ساده و افراد عملی آن مورد احترام است. در این کتاب با عکس های زیبا از شما با دستور العمل های معتبر پذیرایی می شود. مناظر آرام، و احترام عمیق برای همه چیز توسکانی.” –Mary Ann Esposito، مجری Ciao Italia PBS و نویسنده Ciao Italia Family Classics

فلسفه بدون ضایعات و استفاده از ارزان مواد اولیه ایتالیایی (در آشپزی دهقانی توسکانی) اساس این مجموعه دستور العمل های دوست داشتنی و بسیار خوشمزه است. –Diane Worthington، Tribune Media Services

پاملا شلدون جانز، مرجع کتاب آشپزی ایتالیایی، بیش از 60 غذای الهام گرفته از دهقانان را از قلب توسکانی در داخل Cucina Povera ارائه می دهد. این کتاب بیش از مجموعه ای از دستور العمل های “غذای خوب برای روزهای سخت” است. La Cucina povera فلسفه ای است برای هدر ندادن هیچ چیز خوراکی و استفاده از تکنیک برای خوشمزه کردن هر لقمه ای تا حد امکان. غذاهای مقرون به صرفه با استفاده از میوه‌ها و سبزیجات محلی و فصلی همه چیز را از سس‌های ماکارونی خوش طعم، نان‌های خرد شده و گوشت‌های آهسته بوداده گرفته تا همراه‌های سبزیجات خوش‌طعم و شیرینی‌های آخر غذا درست می‌کنند.

دستور پخت داخل Cucina Poveraدر طول بیش از 20 سالی که جانز در توسکانی سپری کرده است جمع آوری شده است. غذاهایی مانند Ribollita (سوپ نان)، Pollo Arrosto al Vin Santo (مرغ با سس وین سانتو) و Ciambellone (کیک حلقه ای توسکانی) از دستور العمل های همسایه ها، دوستان جانز و تولید کنندگان غذاهای محلی ایتالیایی اقتباس شده اند. عکس‌های رنگی و سیاه و سفید مجلل با دستور العمل‌ها و بازتاب‌های شخصی جانز آمیخته می‌شوند تا تفسیری معتبر از آشپزی ایتالیایی روستایی در Cucina Povera به اشتراک بگذارند.


“Good food for hard times†– Italian comfort foods from the heart of Tuscany based on peasant-inspired dishes.

“Brava, Ms. Sheldon Johns, for bringing this cooking to us with such grace, and with a reverence that goes to the heart of the Italian cuisine.” –InMamasKitchen.com

Cucina Povera is a delightful culinary trip through Tuscany, revered for its straightforward food and practical people. In this beautifully photographed book you will be treated to authentic recipes, serene landscapes, and a deep reverence for all things Tuscan.” –Mary Ann Esposito, the host of PBS’ Ciao Italia and the author of Ciao Italia Family Classics

The no-waste philosophy and use of inexpensive Italian ingredients (in Tuscan peasant cooking) are the basis for this lovely and very yummy collection of recipes. –Diane Worthington, Tribune Media Services

Italian cookbook authority Pamela Sheldon Johns presents more than 60 peasant-inspired dishes from the heart of Tuscany inside Cucina Povera. This book is more than a collection of recipes of “good food for hard times.” La cucina povera is a philosophy of not wasting anything edible and of using technique to make every bite as tasty as possible. Budget-conscious dishes utilizing local and seasonal fruits and vegetables create everything from savory pasta sauces, crusty breads and slow-roasted meats to flavorful vegetable accompaniments and end-of-meal sweets.

The recipes inside Cucina Povera have been collected during the more than 20 years Johns has spent in Tuscany. Dishes such as Ribollita (Bread Soup), Pollo Arrosto al Vin Santo (Chicken with Vin Santo Sauce), and Ciambellone (Tuscan Ring Cake) are adapted from the recipes of Johns’ neighbors, friends, and local Italian food producers. Lavish color and black-and-white photographs mingle with Johns’ recipes and personal reflections to share an authentic interpretation of rustic Italian cooking inside Cucina Povera.

دانلود کتاب «کوسینا پوورا: آشپزی دهقانی توسکانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید