داستان

کاد: بیوگرافی ماهی هایی که دنیا را تغییر دادند

Cod: A Biography of the Fish That Changed the World

دانلود کتاب Cod: A Biography of the Fish That Changed the World (به فارسی: کاد: بیوگرافی ماهی هایی که دنیا را تغییر دادند) نوشته شده توسط «Mark Kurlansky»


اطلاعات کتاب کاد: بیوگرافی ماهی هایی که دنیا را تغییر دادند

موضوع اصلی: تاریخ

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Penguin Books

نویسنده: Mark Kurlansky

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

حجم فایل: 1.91 مگابایت

کد کتاب: 1440672873 , 9781440672873

توضیحات کتاب کاد: بیوگرافی ماهی هایی که دنیا را تغییر دادند

نگاهی غیرمنتظره و پر انرژی به تاریخ جهان در دریا و خشکی از نویسنده پرفروش Salt and The Basque History of the WorldCod، سومین اثر غیرداستانی مارک کورلانسکی و برنده جایزه جیمز ریش در سال 1999، زندگی نامه یک گونه از ماهی است. ، اما ممکن است یک تاریخ جهانی با این ماهی فروتن به عنوان شخصیت اصلی تکراری آن باشد. به نظر می رسد کاد دلیلی است که اروپایی ها از اقیانوس اطلس عبور می کنند و این تنها دلیلی است که می توانند. وایکینگ ها در گرینلند یخی و در پنج سفر به آمریکا که در حماسه های ایسلندی ثبت شده است، چه خوردند؟ ماهی کاد، یخ زده و خشک شده در هوای یخ زده، سپس تکه تکه شده و مانند چوب سخت خورده می شود. اصلی ترین رژیم غذایی قرون وسطایی چه بود؟ ماهی کاد دوباره توسط باسک ها فروخته شد، مردمی مرموز با عرضه اسرارآمیز و نامحدود ماهی کاد. همانطور که ما در طول قرن ها تاریخ ماهی کاد راه خود را طی می کنیم، همچنین میراث خوشمزه ای از دستور العمل ها و داستان غم انگیز شکست محیطی، ذخایر ماهیگیری تخلیه شده را می یابیم که زمانی تعداد آنها افسانه ای بود. در این تاریخ دوست داشتنی و متفکرانه، مارک کورلانسکی به این سوال می اندیشد: آیا ماهی که جهان را برای همیشه تغییر داد با حماقت دنیا تغییر کرده است؟” هر چند وقت یک بار نویسنده ای با مهارت خاص ایده ای تازه و به ظاهر غیر محتمل را در نظر می گیرد و کتابی را منتشر می کند. از لذت خالص در مورد مارک کورلانسکی و ماهی کاد چنین است. – دیوید مک کالو، نویسنده برادران رایت و 1776


An unexpected, energetic look at world history on sea and land from the bestselling author of Salt and The Basque History of the WorldCod, Mark Kurlansky’s third work of nonfiction and winner of the 1999 James Beard Award, is the biography of a single species of fish, but it may as well be a world history with this humble fish as its recurring main character. Cod, it turns out, is the reason Europeans set sail across the Atlantic, and it is the only reason they could. What did the Vikings eat in icy Greenland and on the five expeditions to America recorded in the Icelandic sagas? Cod, frozen and dried in the frosty air, then broken into pieces and eaten like hardtack. What was the staple of the medieval diet? Cod again, sold salted by the Basques, an enigmatic people with a mysterious, unlimited supply of cod. As we make our way through the centuries of cod history, we also find a delicious legacy of recipes, and the tragic story of environmental failure, of depleted fishing stocks where once their numbers were legendary. In this lovely, thoughtful history, Mark Kurlansky ponders the question: Is the fish that changed the world forever changed by the world’s folly?“Every once in a while a writer of particular skill takes a fresh, seemingly improbable idea and turns out a book of pure delight. Such is the case of Mark Kurlansky and the codfish.” –David McCullough, author of The Wright Brothers and 1776

دانلود کتاب «کاد: بیوگرافی ماهی هایی که دنیا را تغییر دادند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید