علم شیمی

شیمی ادویه جات ترشی جات

Chemistry of Spices

دانلود کتاب Chemistry of Spices (به فارسی: شیمی ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «V A Parthasarathy – B Chempakam – T John Zachariah»


اطلاعات کتاب شیمی ادویه جات ترشی جات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CABI

نویسنده: V A Parthasarathy – B Chempakam – T John Zachariah

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 455

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781845934057 , 1845934059

نوبت چاپ: First

توضیحات کتاب شیمی ادویه جات ترشی جات

ادویه ها محصولاتی با ارزش و صادرات محور هستند که به طور گسترده در طعم دهنده های غذا و نوشیدنی، داروها، لوازم آرایشی و عطر استفاده می شوند. با این حال، علاقه به جنبه‌های نظری و عملی مکانیسم‌های بیوسنتزی اجزای فعال در ادویه‌ها و همچنین رابطه بین فعالیت بیولوژیکی و ساختار شیمیایی این متابولیت‌های ثانویه در حال افزایش است. طیف گسترده ای از مواد فنولی و آمیدهای مشتق شده از ادویه جات دارای خواص ضد سرطان زا، ضد جهش زایی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطان هستند. این کتاب که نمایانگر اولین بحث در مورد خواص شیمیایی بخش وسیعی از ادویه‌های مهم است، سه دسته وسیع از محصولات طبیعی مشتق شده از گیاه را به طور گسترده پوشش می‌دهد: ترپنوئیدها، آلکالوئیدها و پروپانوئیدهای فنیل و ترکیبات فنولی وابسته. محصولات ادویه ای مانند فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه و گشنیز با اطلاعات گیاه شناسی، ترکیب، موارد استفاده، شیمی، مشخصات بین المللی و خواص طیف گسترده ای از ادویه های رایج و غیر معمول پوشیده شده اند.


Spices are high value, export-oriented crops used extensively in food and beverage flavourings, medicines, cosmetics and perfumes. Interest is growing however in the theoretical and practical aspects of the biosynthetic mechanisms of active components in spices as well as the relationship between the biological activity and chemical structure of these secondary metabolites. A wide variety of phenolic substances and amides derived from spices have been found to possess potent chemopreventive, anti-mutagenic, anti-oxidant and anti-carcinogenic properties. Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds. Spice crops such as black pepper, ginger, turmeric and coriander are covered with information on botany, composition, uses, chemistry, international specifications and the properties of a broad range of common and uncommon spices.

دانلود کتاب «شیمی ادویه جات ترشی جات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.