دانلود کتاب Chemistry of Spices (به فارسی: شیمی ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «V A Parthasarathy – B Chempakam – T John Zachariah»
اطلاعات کتاب شیمی ادویه جات ترشی جات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CABI
نویسنده: V A Parthasarathy – B Chempakam – T John Zachariah
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 455
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9781845934057 , 1845934059
نوبت چاپ: First
توضیحات کتاب شیمی ادویه جات ترشی جات
ادویه ها محصولاتی با ارزش و صادرات محور هستند که به طور گسترده در طعم دهنده های غذا و نوشیدنی، داروها، لوازم آرایشی و عطر استفاده می شوند. با این حال، علاقه به جنبههای نظری و عملی مکانیسمهای بیوسنتزی اجزای فعال در ادویهها و همچنین رابطه بین فعالیت بیولوژیکی و ساختار شیمیایی این متابولیتهای ثانویه در حال افزایش است. طیف گسترده ای از مواد فنولی و آمیدهای مشتق شده از ادویه جات دارای خواص ضد سرطان زا، ضد جهش زایی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطان هستند. این کتاب که نمایانگر اولین بحث در مورد خواص شیمیایی بخش وسیعی از ادویههای مهم است، سه دسته وسیع از محصولات طبیعی مشتق شده از گیاه را به طور گسترده پوشش میدهد: ترپنوئیدها، آلکالوئیدها و پروپانوئیدهای فنیل و ترکیبات فنولی وابسته. محصولات ادویه ای مانند فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه و گشنیز با اطلاعات گیاه شناسی، ترکیب، موارد استفاده، شیمی، مشخصات بین المللی و خواص طیف گسترده ای از ادویه های رایج و غیر معمول پوشیده شده اند.
دانلود کتاب «شیمی ادویه جات ترشی جات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.