دانلود کتاب Cereals processing technology (به فارسی: تکنولوژی پردازش غلات) نوشته شده توسط «Gavin Owens»
اطلاعات کتاب تکنولوژی پردازش غلات
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press; Woodhead Pub
نویسنده: Gavin Owens
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 235
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 0849312191 , 9780849312199 , 185573561X , 9781855735613
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تکنولوژی پردازش غلات
فرآوری غلات یکی از قدیمی ترین و مهم ترین فناوری های غذایی است. نوشته شده توسط یک تیم بین المللی برجسته از مشارکت کنندگان، فناوری پردازش غلات، طیف وسیعی از محصولات غلات و فناوری های مورد استفاده برای تولید آنها را بررسی می کند. این برای همه کسانی که در فرآوری غلات فعالیت می کنند، اعم از تولیدکنندگان مواد خام و پالایشگاه هایی که نیاز به مطابقت با نیازهای پردازشگرهای ثانویه دارند، طراحی شده است تا عملیات خود را در برابر بهترین قیمت ها در بخش خود و در سراسر فرآوری غلات به عنوان یک کل ارزیابی کنند. بخش 1 به تولید غلات و آرد، با فصل هایی در مورد غلات و روش های تولید و آسیاب آرد می پردازد. همچنین فصلی در مورد حوزه مهم و بحث برانگیز بیوتکنولوژی غلات و کاربرد آن در گندم، جو، برنج و ذرت وجود دارد. بخش 2 به چگونگی پردازش این مواد خام به محصولات نهایی برای مصرف کننده می پردازد. فصلهایی در مورد تولید برنج و محصول برنج، فرآوری ماکارونی و نودل آسیایی، تولید غلات صبحانه، مالتسازی و نانسازی وجود دارد. فصلها به تنوع فزاینده محصولات غلات، بهترین عملکرد فعلی در فرآیندهای تولید، و روندهای نوظهور در فناوریهای محصولات خاص میپردازند. فناوری پردازش غلات یک راهنمای معتبر برای برخی از پیشرفتهای کلیدی فنآوری در بخشهای خاص و در کل پردازش غلات ارائه میکند.
دانلود کتاب «تکنولوژی پردازش غلات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.