کتاب الکترونیکی

تکنولوژی پردازش غلات

Cereals processing technology

دانلود کتاب Cereals processing technology (به فارسی: تکنولوژی پردازش غلات) نوشته شده توسط «Gavin Owens»


اطلاعات کتاب تکنولوژی پردازش غلات

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press; Woodhead Pub

نویسنده: Gavin Owens

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 235

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 0849312191 , 9780849312199 , 185573561X , 9781855735613

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تکنولوژی پردازش غلات

فرآوری غلات یکی از قدیمی ترین و مهم ترین فناوری های غذایی است. نوشته شده توسط یک تیم بین المللی برجسته از مشارکت کنندگان، فناوری پردازش غلات، طیف وسیعی از محصولات غلات و فناوری های مورد استفاده برای تولید آنها را بررسی می کند. این برای همه کسانی که در فرآوری غلات فعالیت می کنند، اعم از تولیدکنندگان مواد خام و پالایشگاه هایی که نیاز به مطابقت با نیازهای پردازشگرهای ثانویه دارند، طراحی شده است تا عملیات خود را در برابر بهترین قیمت ها در بخش خود و در سراسر فرآوری غلات به عنوان یک کل ارزیابی کنند. بخش 1 به تولید غلات و آرد، با فصل هایی در مورد غلات و روش های تولید و آسیاب آرد می پردازد. همچنین فصلی در مورد حوزه مهم و بحث برانگیز بیوتکنولوژی غلات و کاربرد آن در گندم، جو، برنج و ذرت وجود دارد. بخش 2 به چگونگی پردازش این مواد خام به محصولات نهایی برای مصرف کننده می پردازد. فصل‌هایی در مورد تولید برنج و محصول برنج، فرآوری ماکارونی و نودل آسیایی، تولید غلات صبحانه، مالت‌سازی و نان‌سازی وجود دارد. فصل‌ها به تنوع فزاینده محصولات غلات، بهترین عملکرد فعلی در فرآیندهای تولید، و روندهای نوظهور در فناوری‌های محصولات خاص می‌پردازند. فناوری پردازش غلات یک راهنمای معتبر برای برخی از پیشرفت‌های کلیدی فن‌آوری در بخش‌های خاص و در کل پردازش غلات ارائه می‌کند.


Cereals processing is one of the oldest and most important of all food technologies. Written by a distinguished international team of contributors, Cereals Processing Technology reviews the range of cereal products and technologies used to produce them. It is designed for all those involved in cereals processing, whether raw material producers and refiners needing to match the needs of secondary processors benchmarking their operations against the best prices in their sector and across cereals processing as a whole. Part 1 looks at cereal and flour production, with chapters on cereal and production methods and flour milling. There is also a chapter on the increasingly important and controversial area of cereal biotechnology and its application to wheat, barley, rice, and maize. Part 2 looks at how these raw materials are then processed into final products for the consumer. There are chapters on rice and rice product production, pasta and Asian noodle processing, the manufacture of breakfast cereals, malting, and breadmaking. Chapters look at the increasing diversity of cereal products, at current best practice in manufacturing processes, and emerging trends in the technologies for particular products. Cereals Processing Technology provides an authoritative guide to some of the key technological developments both within particular sectors and across cereals processing as a whole.

دانلود کتاب «تکنولوژی پردازش غلات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.