مهندسی

پنیر شور

Brined Cheeses

دانلود کتاب Brined Cheeses (به فارسی: پنیر شور) نوشته شده توسط «Adnan Y. Tamime»


اطلاعات کتاب پنیر شور

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Adnan Y. Tamime

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 347

حجم فایل: 5.62 مگابایت

کد کتاب: 1405124601 , 9781405124607

توضیحات کتاب پنیر شور

انجمن فناوری لبنیات (SDT) به انتشارات بلک ول پیوسته است تا مجموعه ای از کتاب های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را تولید کند که منبع ارزشمندی را برای همه دست اندرکاران صنعت لبنیات فراهم می کند. از پزشکان گرفته تا فناورانی که در کارخانه های لبنی در مقیاس بزرگ سنتی و مدرن کار می کنند.

پنیرهای آب نمک مانند فتا و هالومی افزایش زیادی در محبوبیت و در نتیجه افزایش ارزش اقتصادی داشته اند. در طول دو دهه گذشته، صنعت لبنیات تحقیقات زیادی را در زمینه فرهنگ‌های آغازگر در کنار پیشرفت‌های تکنولوژیکی انجام داده است و دامنه محصولات پنیر شور را در دسترس مصرف‌کنندگان در سراسر جهان گسترش داده است.

سومین عنوان از سری SDT، پنیرهای شور، تحقیقات در مورد این طیف مهم از انواع پنیر از سراسر جهان را در یک جلد جمع آوری می کند و به خواننده ارائه می دهد:

</p

  • راهنمای کاربردی و کاربرپسند
  • اطلاعات تجاری مهم و کلیدی
  • پوشش تمام مراحل اصلی ساخت
  • پیشینه هر گونه
  • بررسی نحوه استفاده از انواع مختلف در کشورهای مختلف

ویرایش عدنان تمیم، با مشارکت نویسندگان بین‌المللی و پر از اطلاعات اصلی تجاری مفید برای صنایع لبنی، این کتاب یک عنوان ضروری برای دانشمندان لبنیات، فن‌آوران لبنیات و متخصصان تغذیه در سراسر جهان است. ادامه ent:
فصل 1 ترکیبات و خواص شیر از گونه های مختلف (صفحات 1-42): T. Huppertz, V. K. Upadhyay, A. L. Kelly and A. Y. Tamime
فصل 2 فتا و سایر پنیرهای بالکان (صفحات 43-76) : E. M. Anifantakis and G. Moatsou
فصل 3 تولید صنعتی پنیرهای فتا؟ پاپادماس
فصل 5 پنیرهای شور آفریقای شمالی (صفحات 139-187): M. Abd?El Salam and N. Benkerroum
فصل 6 پنیر شور از خاورمیانه و ترکیه (صفحات 188-210): I. توفیلی و ب. اوزر
فصل 7 پنیر شور و مشابه با منشاء آمریکای لاتین (صفحات 211-248): M. N. Oliveira and C. Brito
فصل 8 پنیر شور بومی فیلیپین (صفحات 249-263): V. L. Barraquio
فصل 9 کیفیت آب نمک (صفحات 264-301): T. Bintsis
فصل 10 استفاده از پنیر شور در سایر آماده سازی های غذایی (صفحات 302-315): A. Y. Tamime and R. K. Robinson


The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Blackwell Publishing to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern larged-scale dairy operations.

Brined cheeses such as feta and halloumi have seen a large increase in popularity and as a result, increasing economic value. Over the past two decades the dairy industry has carried out much research into starter cultures alongside technological developments, widening the range of brined cheese products available to consumers worldwide.

The third title in the SDT series, Brined Cheeses gathers research on this important range of cheese varieties from around the world into a single volume, offering the reader:

  • A practically-oriented and user-friendly guide
  • Key commercially important information
  • Coverage of all the major stages of manufacture
  • Background to each variety
  • Review of how different varieties are utilised in different countries

Edited by Adnan Tamime, with contributions from international authors and full of core commercially useful information for the dairy industry, this book is an essential title for dairy scientists, dairy technologists and nutritionists worldwide.Content:
Chapter 1 Constituents and Properties of Milk from Different Species (pages 1–42): T. Huppertz, V. K. Upadhyay, A. L. Kelly and A. Y. Tamime
Chapter 2 Feta and Other Balkan Cheeses (pages 43–76): E. M. Anifantakis and G. Moatsou
Chapter 3 Industrial Manufacture of Feta?Type Cheeses (pages 77–116): A. Y. Tamime, R. K. Robinson and G. Kiers
Chapter 4 Halloumi Cheese (pages 117–138): P. Papademas
Chapter 5 North African Brined Cheeses (pages 139–187): M. Abd?El Salam and N. Benkerroum
Chapter 6 Brined Cheeses from the Middle East and Turkey (pages 188–210): I. Toufeili and B. Ozer
Chapter 7 Brined Cheeses and Analogues of Latin American Origin (pages 211–248): M. N. Oliveira and C. Brito
Chapter 8 Indigenous Brined Cheese of the Philippines (pages 249–263): V. L. Barraquio
Chapter 9 Quality of the Brine (pages 264–301): T. Bintsis
Chapter 10 Utilisation of Brined Cheeses in Other Food Preparations (pages 302–315): A. Y. Tamime and R. K. Robinson

دانلود کتاب «پنیر شور»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید