کتاب الکترونیکی

بیات شدن نان

Bread Staling

دانلود کتاب Bread Staling (به فارسی: بیات شدن نان) نوشته شده توسط «Pavinee Chinachoti – Yael Vodovotz»


اطلاعات کتاب بیات شدن نان

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Pavinee Chinachoti – Yael Vodovotz

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 177

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780849387906 , 0-8493-87906

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیات شدن نان

نقش نشاسته، گلوتن، لیپیدها، آب و سایر اجزاء در بیات شدن نان موضوع مطالعه مستمر با استفاده از روش‌های تحلیلی پیشرفته و رویکردهای چند رشته‌ای پیچیده است. اخیراً پیشرفت قابل توجهی در درک بنیادی وقایع منجر به بیات شدن نان حاصل شده است. بیاتی نان دانش کنونی را از منظر فیزیکی و شیمیایی با هدف ارائه روش‌های کاربردی برای بهبود ماندگاری محصول و طراحی محصولات پخته شده جدید و طولانی‌تر ارائه می‌کند. مشارکت کنندگان نحوه حل این مشکل غذایی را با استفاده از علم پلیمر، تحقیقات مواد و طیف سنجی مولکولی که روشی جدید برای نزدیک شدن به یک مشکل چند صد ساله است، توضیح می دهند. این رویکرد می تواند به تولیدکنندگان در توسعه فرمولاسیون ضد بیاتی برای نان و سایر محصولات پخته شده کمک کند. حوزه‌های غیرسنتی تحقیق ارائه‌شده در این کتاب، مانند انتقال شیشه‌ای به لاستیک و ارتباط آن با بیات شدن نان، اطلاعات مهمی را برای دانشمندان و مهندسان فراهم می‌کند.


The role of starch, gluten, lipids, water, and other components in bread staling is a subject of continual study using advanced analytical methodologies and sophisticated multidisciplinary approaches. Significant recent progress has been made in the fundamental understanding of the events leading to bread staling. Bread Staling presents current knowledge from a physico-chemical perspective, with the intent of providing applicable methods to improve product shelf-life and to design new and longer-lasting baked goods. The contributors detail how to solve this food problem by using polymer science, material research, and molecular spectroscopy, which is a new way to approach a centuries-old problem. This approach can aid manufacturers in developing anti-staling formulations for bread and other baked products. The non-traditional areas of research presented in this book, such as the glassy-rubbery transition and its relevance to bread staling, provide crucial information for scientists and engineers.

دانلود کتاب «بیات شدن نان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.