دانلود کتاب Baking Artisan Bread with Natural Starters (به فارسی: پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی) نوشته شده توسط «Mark Friend»
اطلاعات کتاب پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Andrews McMeel Publishing
نویسنده: Mark Friend
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 144
حجم فایل: 40.74 مگابایت
کد کتاب: 144948784X , 9781449487843
توضیحات کتاب پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی
تعداد کمی از لذتها سادهتر یا آرامبخشتر از یک تکه نان گرم و تازه پخته شدهاند. و تعداد کمی از نانوایان مانند مارک فرند، بنیانگذار شرکت مزرعه برای بازاریابی نان کانزاس سیتی، نان را می شناسند.
برای بیش از بیست سال، شهروندان کانزاس از طعم کامل و سالم نان مزرعه تا بازار لذت برده اند. اکنون خوانندگان می توانند یاد بگیرند که خمیر ترش، لواین، چاودار و بیگا را خودشان در خانه بپزند. در چهار فصل کاملاً سازماندهیشده، مارک فرند، استاد نان مزرعه به بازار، نانوایان مشتاق را از ابتدا تا پایان گرم و معطر راهنمایی میکند. پس از تسلط بر چهار دستور غذای اصلی، برای هر کدام تغییراتی وجود دارد که میتوانید به مجموعه پخت خود اضافه کنید.
For over twenty years, Kansas Citians have enjoyed the full-bodied, wholesome flavor of Farm to Market Bread. Now readers can learn to bake their own artisanal sourdough, levain, rye, and biga at home. In four clearly organized chapters, Farm to Market bread master Mark Friend guides aspiring bakers from starter to warm, aromatic finish. After you master the four core recipes, there are variations for each to add to your baking repertoire.
دانلود کتاب «پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.