آشپزی

پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی

Baking Artisan Bread with Natural Starters

دانلود کتاب Baking Artisan Bread with Natural Starters (به فارسی: پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی) نوشته شده توسط «Mark Friend»


اطلاعات کتاب پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Andrews McMeel Publishing

نویسنده: Mark Friend

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 144

حجم فایل: 40.74 مگابایت

کد کتاب: 144948784X , 9781449487843

توضیحات کتاب پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی

تعداد کمی از لذت‌ها ساده‌تر یا آرام‌بخش‌تر از یک تکه نان گرم و تازه پخته شده‌اند. و تعداد کمی از نانوایان مانند مارک فرند، بنیانگذار شرکت مزرعه برای بازاریابی نان کانزاس سیتی، نان را می شناسند.

برای بیش از بیست سال، شهروندان کانزاس از طعم کامل و سالم نان مزرعه تا بازار لذت برده اند. اکنون خوانندگان می توانند یاد بگیرند که خمیر ترش، لواین، چاودار و بیگا را خودشان در خانه بپزند. در چهار فصل کاملاً سازمان‌دهی‌شده، مارک فرند، استاد نان مزرعه به بازار، نانوایان مشتاق را از ابتدا تا پایان گرم و معطر راهنمایی می‌کند. پس از تسلط بر چهار دستور غذای اصلی، برای هر کدام تغییراتی وجود دارد که می‌توانید به مجموعه پخت خود اضافه کنید.


Few pleasures are simpler or more soothing than a slice of warm, freshly baked bread; and few bakers know bread like Mark Friend, founder of Kansas City’s Farm To Market Bread Company.

For over twenty years, Kansas Citians have enjoyed the full-bodied, wholesome flavor of Farm to Market Bread. Now readers can learn to bake their own artisanal sourdough, levain, rye, and biga at home. In four clearly organized chapters, Farm to Market bread master Mark Friend guides aspiring bakers from starter to warm, aromatic finish. After you master the four core recipes, there are variations for each to add to your baking repertoire.

دانلود کتاب «پخت نان صنعتگر با استارتر طبیعی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید