دانلود کتاب Alternative Sweeteners, Third Edition, Revised and Expanded (به فارسی: شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته) نوشته شده توسط «Lyn O’Brien-Nabors»
اطلاعات کتاب شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Lyn O’Brien-Nabors
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 566
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 0824704371
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته
بررسی زمینه گسترده جایگزینهای ساکارز، جزئیات علمی، کاربردهای فنی و رتبهبندیهای نظارتی برای طیف گستردهای از شیرینکنندهها. این تغییر وضعیت ساخارین، افزایش استفاده از پلیالها و امکاناتی را که در دسترس بودن انواع شیرینکنندههای جایگزین و استفاده از آنها در ترکیب ایجاد میکند، برجسته میکند. این نسخه سوم شامل فصول جدیدی در مورد نئوتام، تاگاتوز، ترهالوز، اریتریتول و نمک آسپارتام-اسه سولفام است.
دانلود کتاب «شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم، تجدید نظر شده و توسعه یافته»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.