کتاب الکترونیکی

اصول و کاربردهای فرآوری مواد غذایی

Food Processing Principles and Applications

دانلود کتاب Food Processing Principles and Applications (به فارسی: اصول و کاربردهای فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «QuangNguyen»


اطلاعات کتاب اصول و کاربردهای فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: QuangNguyen

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 510

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 0-8138-1942-3

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب اصول و کاربردهای فرآوری مواد غذایی

دانشگاهیان مشهور بین‌المللی و متخصصان صنایع غذایی برای ایجاد پردازش غذا: اصول و کاربردها با یکدیگر همکاری کرده‌اند. این منبع کاربردی و کاملاً مصور اصول پردازش مواد غذایی را بررسی می‌کند و کاربرد آن‌ها را با توصیف مراحل و عملیات برای تولید دسته‌های مختلف محصولات غذایی اساسی نشان می‌دهد.

به عنوان یک متن در مقطع کارشناسی ایده آل، فرآوری غذا از سه جهت متمایز است:

  • تخصص نویسندگان مشارکت کننده امروزه در میان متون پردازش مواد غذایی بی نظیر است.
  • متن عمدتاً توسط افراد غیرمهندس برای سایر افراد غیرمهندس نوشته می شود و بنابراین کاربرپسند و به راحتی قابل خواندن است.
  • این یکی از متون نادری است که از تولید کالا برای نشان دادن اصول فرآوری مواد غذایی استفاده می شود.

این کتاب به عنوان راهنمای عملی اصول اساسی پردازش و کاربرد آنهاست. به عنوان یک متن اولیه یا تکمیلی مرتبط برای دانشجویان علوم غذایی و به عنوان یک ابزار ارزشمند برای متخصصان صنایع غذایی عمل می کند.


Renowned international academicians and food industry professionals have collaborated to create Food Processing: Principles and Applications . This practical, fully illustrated resource examines the principles of food processing and demonstrates their application by describing the stages and operations for manufacturing different categories of basic food products.

Ideal as an undergraduate text, Food Processing stands apart in three ways:

  • The expertise of the contributing authors is unparalleled among food processing texts today.
  • The text is written mostly by non-engineers for other non-engineers and is therefore user-friendly and easy to read.
  • It is one of the rare texts to use commodity manufacturing to illustrate the principles of food processing.

As a hands-on guide to the essential processing principles and their application, this book serves as a relevant primary or supplemental text for students of food science and as a valuable tool for food industry professionals.

دانلود کتاب «اصول و کاربردهای فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.